Multumesc pentru aprecieri, D-na Popa Violeta, multumesc Lupu Ciprian. Fac asta in fiecare an deoarece si eu m-am inspirat la inceput de pe forum, deci ma simt dator, poate cineva cauta un traseu si pleaca la sigur. Pozele si textul se pot folosi in revista, dar se poate face o selectie de la mai multi, poate sunt alte locuri mai interesante postate de rulotisti.
Pana atunci continuam traseul...
A doua zi am plecat de la Grein, dupa ce am baut cafeluta cu proprietarii campingului, am facut schimb de informatii... socializare cu alte cuvinte. Drumul pana la Regen pe autostrada si rau am facut, am prins un stau cu doar 7 km inainte de iesire, unde am stat 3 ore. Am ajuns in camping seara la 19.00, dar nu a fost problema, ne asteptau acolo prietenii din Romania, Family Rusu, stabiliti in Teisnach, la doar 15 km de Regen. Ne-au luat la ei si am mancat o binevenita ciorba de burta a la Maria.
Campingul frumos, linistit, am stat acolo si acum doi ani, contorizare curent, bai foarte curate, magazine la 10 min de mers pe jos. Am primit de la receptie cupoane de gratuitati la transport in comun, tren, vizite la muzee si alte obiective turistice(inclus in pretul cazarii). Preturi si alte detalii le gasiti
aici. Din camping se poate merge direct in oras pe jos sau la alte obiective turistice aflate in apropiere cu masina, numeroase parcuri de distractii, castele, etc. Anul acesta am fost doar la o rezervatie naturala si la un castel, deoarece mai vizitasem zona si am ales sa ne distram local, cu fam. Rusu. Langa Teisnach se afla un complex cu karting, bowling, restaurant, laser tag, o seara ne am petrecut-o acolo. Link
aici. Pista de karting se inchiriaza de un singur grup, de preferat cu rezervare inainte, la fel si sala de lasertag. Distractie si adrenalina.

- Grein- Regen.png (209.79 KiB) Vizualizat de 3985 ori
Fişierul ataşat DSC_7916.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_7920.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_7923.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_7925.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_7929.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_7932.JPG nu mai este disponibil

- DSC_7920.JPG (2.75 MiB) Vizualizat de 3985 ori

- DSC_7929.JPG (2.65 MiB) Vizualizat de 3985 ori

- DSC_7937.JPG (2.55 MiB) Vizualizat de 3985 ori
Am pus poze din rezervatia naturala Baumwipfelpfad, link
aici.
Sunt foarte multe poze, incerc sa le aleg pe cele mai bune.