Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vand rulota din anul 2000 model SIR LIBERTY 350 EK import olanda.am luat o de acolo aproape de noua, avea doar 3 iesiri.
masa proprie 730 kg
mma 980 kg
culoare alb
pe timpul cat nu am folosit o a stat intr o hala .
are cauciucuri noi cu garantie inca 1 an .
revizie completa in luna octombrie 2016 la camperland.( rechituita, gaz, electricitate, frigider, truma, punte, schimbat rulmenti la roti,cap tractare etc.). valoare interventie 3000 ron.nu stiam atunci ca im voi lua motorhome.
ITP valabil 08 2018.
are 2 butelii originale.
are combina audio cu cd , radio, boxe.
arata impecabil, totul este functional.
o vand pentru ca am prins o ocazie f buna si mi am luat motorhome.
pret 2900 euro, oarecum negociabil.
telefon 0726 11 23 12
pozele urmeaza .
revin cu dotarile rulotei:
spatiu de dormit, un pat matrimonial (pat francez) pentru 2 persoane, ce se transforma in coltar, prin ridicarea mesei.saltelele si pernele sint intr o stare impecabila, nu s a fumat, nu animale de companie.
- baie cu chiuveta,cadita dus .
- WC Thetford cu golire exterioara.
- incalzire gaz Truma, verificarea centralei in noiembrie 2016.
- frigider Electrolux- (12, 220 V si gaz).
- aragaz 3 ochiuri +chiuveta bucatarie .
- hota bucatarie 12 V.
-trapa baie si rulota cu plasa tantari si jaluzea .
- rezervor apa curata 40 l , apa uzata 45 l fiamma. pe lateralul rulotei, exista o priza de 12 v si un adaptor apa pentru legarea unei pompe submersibile , din dotarea rulotei,ce se introduce in rezervorul de apa curata.ambele rezervoare au roti pentru deplasarea usoara cind sint pline.
-cort mare DOREMA nefolosit.
-2 verande ce se introduc pe sina de pe rulota , una avind si laterale pentru intimitate.
- protectie vant tip sort pe ambele laterale ale rulotei, in partea de jos, , se introduc pe o sina de pe rulota.
-protectie soare roti , la fel au o sina desupra pasajului rotilor.
-iluminat 12 volti,la pat si deasupra aragaz si chiuveta, cu spoturi .
-jaluzele intimitate si plase de tantari la toate geamurile, functioneaza impecabil.
- 2 butelii gaz.
- cupla antibalans Winterhoff.
- antifurt cupla.
-anvelope noi, tip C, cu garantie.
-roata rezerva noua.
-suport bicicleta omni bike pentru 2 biciclete.
-combina audio.
-cablu de satelit montat in interior.