Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pe Vali Busca tocmai ce l am rezolvat.... a fost o eroare de baza de date sau ceva de acest gen ... incercam sa le mai reparam unde se poate ... conturile ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Fam. Pop Ilie va veni împreună și cu unul dintre nepoței, Andrei de 7 ani. Aștept cu nerăbdare sa ajung la locație. La trecerea cu bacul de la Galați sper ca nu vor fi probleme cu privire la garda de sol a rulotei. Cu stima Ilie Pop.
Telefon mobil: 0722-557067, Mail: pop.iliutza@yahoo.com. Rulota Caravelair Bamba Luxe tractata de auto: Dacia Duster.
@ Ciprian Rosca...iau nisetru din Bucuresti pentru storceag sau crezi ca gasim pe acolo ?...varianta sa fim serviti vad ca a cazut...cine presteaza manopera si daca are cineva " logistica " necesara pentru programul ...o ciorba pentru fiecare !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
@ILIE POP daca ai probleme la Galati vi pe Braila nu e o tragedie ...
@Niki Radu - Asa cum am mai spus avem acolo prezenti la intalnie atat e Adrian Gafiuc (BC ) -coleg care stie sa faca asa ceva ( ciorba de peste ) fiind bucatar de profesie cat si pe Flavius Ivan (PH ) care la fiecare intalnire are in dotare armament pt delicii culinare .
Trebuie decis insa cine si ce cumpara si luat in calcul doar jumatate din cei prezenti pt ca sunt multi care nu se baga la oala... ca de fiecare data.
Am facut propunerea si pe pagina de FB a Clubului dar, cred ca e normal sa zic si aici la ce m-am gandit
Pun si eu o intrebare, ca tot apreciem cu totii cand vedem o coloana de caravane straine cand ne strabat tara!
Ne organizam si noi, astia care mergem din Bucuresti, sa plecam in grup, spre Jurilovca, sa facem o coloana pe care s-o admire si altii care trec pe langa noi?
Facem niste propuneri si... poate ajungem la un numitor comun! Ce ziceti?
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Avem un loc liber daca dorese cineva sa se inscrie pt. aceasta intalnire .
@Daniel Cojocar - eu plec joi h 15 daca vrei sa facem un grup de cateva RV-uri pe autostrada ... ma duc pe varianta CT... viteza medie pe DN 70-80km/h si respectiv autostrada 100km/h .
Mai jos aveti si cateva poze calde facute de Iulian Tarcinschi ( GL ) care a fost acolo ieri in trecere .
Fişiere ataşate
j3.jpg (49.32 KiB) Vizualizat de 3260 ori
Noi o sa mergem acolo de miercuri .... pentru borsul de peste pun la bataie un ceaun de 30 de litri, arzatorul, apa din Dunare, mirodeniile, cunostintele mele culinare si multa, multa, multa dragoste!
Cam pentru 40-50 persoane maxim!
Ar mai fi nevoie de butelie, legume (morcov, ceapa, cartofi, ardei gras, ardei kapia/gogosari) si peste comun de mai multe feluri ....
Acum depinde de ceeea ce se vrea ....
1.un bors de peste normal, cum se face in Muntenia, din mai multe feluri de peste comun si care se mananca ca orice alt fel de ciorba
2. bors de peste traditional, cum se face in delta, care se mananca pestele separat si zeama separat, care se face la fel din mai multe feluri de peste comun ....
Daca se vrea storceag atunci e necesar peste din familia sturionilor, mai greu de gasit si mult mai scump (dar nu imposibil) si smantana ....
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.