Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In talonul rulotei sunt trecute anvelope dimensiunea 155/80/13, pe care trebuie le tin la presiunea de 3.5 (fata de 2.2 cat este la masina) si tot stau lasate. Anvelopele par terminate dupa trei ani, au crapaturi pe langa calea de rulare, probabil si din cauza presiunii mari. M-am gandit sa iau fix dimensiunea din talon, dar anvelope de tip Cargo, care sunt proiectate pentru sarcina mai mare. Intrebarea mea este daca ar fi vreo problema la RAR, ITP, asigurare in caz de accident, etc.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Important este sa pastrezi dimensiunile anvelopelor trecute in c.i.v. ....
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
La rulotele sub 1 tona nu am vazut C-uri, astea se pun de regula la rulotele de peste 1 tona. Presiunea la C-uri este de 2.5 normala, la rulota, tu bagi prea mult in ele. Intradevar, c-urile tin pana la 4.5 dar in situatia in care transporti greutate mare, ceea ce nu e cazul. Pe orice anvelopa scrie care e sarcina maxima suportata de anvelopa. Faptul ca ale tale par lasate la o presiune mai mare cred ca doar din cauza ca sunt imbatranite
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Anvelopele normale erau lasate din prima zi, nu din cauza imbatranirii. Eu cred ca este de luat in calcul si faptul ca am anvelope subtiri pe 13 pentru o rulota cu MMA de 850 kg. Dacia 1310 avea tot 850kg pe anvelope de 13, dar erau patru la numar, nu doua. Anvelopele cu care a venit rulota din Olanda erau la fel de subtiri dar foarte inalte, cu dimensiuni imperiale, si mergeau fara probleme la presiune de 1.8. Probabil cei de la RAR au echivalat cu ce au putut din masuri imperiale in metrice, probabil anvelopele pe care le-am avut erau de proasta calitate, ceva o fi fost acolo de vina. Am cumparat doua C-uri, le voi pune in curand si sper sa nu mai am probleme.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978