Asigurarea CASCO la rulota - unde si in ce conditii

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Asigurarea CASCO la rulota - unde si in ce conditii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am facut azi o polita Casco prin amabilitatea lui David Viorel.
Se poate face si pt RV mai vechi de 10 ani...il invit pe el sa descrie produsul...ba chiar sa vina cu ceva in plus pt aceasta comunitate pt a putea colabora cu o flota cat mai mare...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
david.viorel
Membru forum
15
Data nasterii: 29 Iul 1981

Mesaj de david.viorel »

Buna seara,

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
David Viorel
Consultant asigurari
e-mail: dav.viorel@gmail.com
tel: 0724510877
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

Discutam de un produs de nișă, adresat in special autovehiculelor cu vechime, pentru care un casco sa-i spunem obisnuit, ar costa enorm.
Avem trei sume asigurate standard:
5000 ron suma asigurata -prima anuală 300 ron sau 6 luni asigurare prima 1800
10000 ron suma asigurata - prima anuală 500 ron sau 6 luni asigurare, prima 300 ron
15000 ron suma asigurata - prima anuală 700 ron sau 6 luni asigurare, 420 ron prima.
Nu necesita inspecție de risc, cereri completate.
Polita se emite destul de repede in principiu 3-4 ore, depinde de ora in care imi parvin actele pentru a o încheia.
Livrarea polițelor in Bucuresti se face personal, în afară Bucureștiului prin curier rapid, fără nici un cost din partea dvs.

David Viorel
Consultant asigurari
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ieri a mai facut inca o polita Casco Econom si Nistror Iulian (membru din asociatie ) ...pt MErcedes Vito .

Se pot face si pt rulote din ce am inteles ...

David Viorel ne poate oferi si asistenta gratuita in caz de probleme .... am sa-l rog sa vina cu ceva in plus pt Clubrv... poate -l sustinem si noi ...

De asemenea conform discutiilor l-am invitat sa devina si membru al asociatiei noastre
.

Se poate face si in revista Clubrv Rulotisti din Romania nr 8 prezentarea unui astfel de produs si arata de anume acopera exact un casco econom fata de un casco full care chiar daca e mai scump e mult mai bun pt cine isi permite sa plateasca si are un RV sau auto mai nou .....pana in 10 ani ca vechime....

Sunt multe de spus ... de scris ...

@VIOREL Te invit sa prezinti acest produs asa cum mi l-ai prezentat si mie pe e- mail ...
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

Buna seara,

Eu si colegii mei din cadrul societății de brokeraj , suntem deschiși in privinta unei viitoare colaborari.
Astfel ca am stabilit cu dânșii, pentru a putea negocia tarife preferențiale cu societățile de asigurare ar fi indicat sa facem "inventar" al mașinilor/rulotelor/autorulotelor.

Va putem oferi:

Roviniete
Asistenta gratuită in caz de probleme
Livrarea polițelor gratuită prin curier/posta in tara, iar in Bucuresti, predarea poliției se va face personal.
Vom incerca sa negociem cu o societate specializată în asistență pentru dosarele de dauna o primă cat mai mica ceva gen 10-15 ron.
Reminder expirare polita cu 10 -12 zile.
Asistenta rutieră in tara si Europa prin A24.

Cel mai indicat ar fi sa strâng un număr cât mai mare de masini/rulote/autorulote pentru a putea negocia cu brokerul cat mai multe avantaje respectiv societățile de asigurare .

P.s
La invitația lui Ciprian voi devenii membru al asociației, dar fara rulota :)

http://cloud.tapatalk.com/s/599c7d7f0851b/omniasig.pdf

David Viorel
Consultant asigurari
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

david.viorel scrie:Buna seara,

Eu si colegii mei din cadrul societății de brokeraj , suntem deschiși in privinta unei viitoare colaborari.
Astfel ca am stabilit cu dânșii, pentru a putea negocia tarife preferențiale cu societățile de asigurare ar fi indicat sa facem "inventar" al mașinilor/rulotelor/autorulotelor.

Va putem oferi:

Roviniete
Asistenta gratuită in caz de probleme
Livrarea polițelor gratuită prin curier/posta in tara, iar in Bucuresti, predarea poliției se va face personal.
Vom incerca sa negociem cu o societate specializată în asistență pentru dosarele de dauna o primă cat mai mica ceva gen 10-15 ron.
Reminder expirare polita cu 10 -12 zile.
Asistenta rutieră in tara si Europa prin A24.

Cel mai indicat ar fi sa strâng un număr cât mai mare de masini/rulote/autorulote pentru a putea negocia cu brokerul cat mai multe avantaje respectiv societățile de asigurare .

P.s
La invitația lui Ciprian voi devenii membru al asociației, dar fara rulota :)

http://cloud.tapatalk.com/s/599c7d7f0851b/omniasig.pdf

Rulota mai tarziu, probabil anul ce vine

David Viorel
Consultant asigurari
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

F. bine ma bucur ca intri alaturi de noi in Clubrv ca sa fii unul dintre noi nu din exterior .

Ar trebui sa descri pe larg in detaliu ce inseamna A24 asistenta .

Sunt primul care doreste pe 1 an . In trecut am avut ADAC platit in Germania la fel si Rusu sau altii .... acum il voi face pe acesta la tine ....

De asemenea produsul Casco Eco de la Omnia trebuie descris de catre tine in detaliu... sunt sigur ca sunt multi interesati ...
ionutcostache
Membru forum
11
Data nasterii: 01 Ian 1970

Mesaj de ionutcostache »

Bună seara,
Vă rog să prezentați riscurile asigurate și condițiile în care sunt acoperite eventualele daune. Plata se face direct beneficiarului poliței sau doar la ateliere specializate? Există decontare directă cu vreunul dintre service-urile de rulote din România?
Mulțumesc
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

A24 asistență.

A24 ROAD PATROL este o companie de asistența rutieră cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european.

Rețeaua A24 numără la ora actuală peste 600 de parteneri la nivel național  și peste 42.000 la nivel european.
A24 oferă și prestează servicii de asistență rutieră pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice:

Motociclete, autoturisme,autoutilitare mici și mari, camioane și remorci, flote de distribuție, flote corporate dealeri auto.
Asistența rutieră A24 te ajută în caz de pană sau accident prin depanare la locul incidentului sau tractare, transport persoane și reparație în service, pe durata căreia se ofera mașină la schimb sau cazare, iar dacă nu reușim să-ți reparăm mașina în 48 ore, efectuăm repatrierea vehiculului și a persoanelor.

Produsul A24 poate fi personalizat pentru tine astfel încât:
mai mulți membrii ai familiei tale, care sunt conducători auto, să beneficieze de serviciile A24;
toți pasagerii aflați în autoturismul tău să beneficieze de serviciile A24;
Valabilitate 365 zile, 30 zile, 15 zile
Cost pachet 365 zile:
Full Europa 269 ron
A24 Național+(Ro + Hu) 220 ron
A24 Național (Ro + Hu) 189 ron
A24 1 Mobility 30 zile 70 ron
A24 1 Mobility 15 zile 45 ron

Dintre servicii amintesc: depanare la locul evenimentului, diagonza la locul evenimentului, tractare, transport persoane, cazare, autovehicul la schimb, parcare autovehicul, repatrierea persoanelor, recuperare off road, pana de cauciuc, asistență la accident.

După finalizarea plății produsul va deveni activ în maxim 48 ore, se salvează numărul dispeceratului in telefon si gata 0372500000

David Viorel
Consultant asigurari
david.viorel
Membru forum
15

Mesaj de david.viorel »

ionutcostache scrie:Bună seara,
Vă rog să prezentați riscurile asigurate și condițiile în care sunt acoperite eventualele daune. Plata se face direct beneficiarului poliței sau doar la ateliere specializate? Există decontare directă cu vreunul dintre service-urile de rulote din România?
Mulțumesc
Casco ECOnom iti ofera cea mai importanta protectie de care ai nevoie pentru masina ta – acoperirea riscului de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul Romaniei, daca este vina ta sau daca celalalt sofer nu detine o asigurare RCA.

Excluderi: vandalism, furt partial sau total, evenimente petrecute in parcare sau cu autor necunoscut, evenimente cu alte corpuri decat autovehicule, evenimente petrecute in afara drumurilor publice, evenimente survenite din vina altor terti (acelea se vor rezolva pe rca-ul vinovatului)
Pentru încheierea contractului de asigurare este nevoie de clasa de asigurare minim B0.

Foarte accesibil si transparent, produsul este structurat pe trei nivele de acoperire:

Suma Asigurata 5.000 lei

Suma Asigurata 10.000 lei

Suma Asigurata 15.000 lei

Se aplica o fransiza, de 100 lei daca la data evenimentului asiguratul are o polita rca la omniasig sau 300 lei daca polita rca este incheiata la alt asigurator;
teritorialitate-romania, drumuri publice.

Plata daunelor se face asiguratului in cazul reparatii in regie proprie.
Din ce am vazut eu pe lista cu service reparatoare, nu sunt unități care au decontare directă cu asiguratorul.

Viorel

David Viorel
Consultant asigurari
Scrie răspuns