ionutcostache scrie:Bună seara,
Vă rog să prezentați riscurile asigurate și condițiile în care sunt acoperite eventualele daune. Plata se face direct beneficiarului poliței sau doar la ateliere specializate? Există decontare directă cu vreunul dintre service-urile de rulote din România?
Mulțumesc
Casco ECOnom iti ofera cea mai importanta protectie de care ai nevoie pentru masina ta – acoperirea riscului de accidente cu alte vehicule, pe teritoriul Romaniei, daca este vina ta sau daca celalalt sofer nu detine o asigurare RCA.
Excluderi: vandalism, furt partial sau total, evenimente petrecute in parcare sau cu autor necunoscut, evenimente cu alte corpuri decat autovehicule, evenimente petrecute in afara drumurilor publice, evenimente survenite din vina altor terti (acelea se vor rezolva pe rca-ul vinovatului)
Pentru încheierea contractului de asigurare este nevoie de clasa de asigurare minim B0.
Foarte accesibil si transparent, produsul este structurat pe trei nivele de acoperire:
Suma Asigurata 5.000 lei
Suma Asigurata 10.000 lei
Suma Asigurata 15.000 lei
Se aplica o fransiza, de 100 lei daca la data evenimentului asiguratul are o polita rca la omniasig sau 300 lei daca polita rca este incheiata la alt asigurator;
teritorialitate-romania, drumuri publice.
Plata daunelor se face asiguratului in cazul reparatii in regie proprie.
Din ce am vazut eu pe lista cu service reparatoare, nu sunt unități care au decontare directă cu asiguratorul.
Viorel
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk