topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Atentie, se percepe plata la intrare in camping pe toata durata sejourului, fara posibilitate de returnare a banilor daca vrei sa pleci mai repede. Eu am vrut sa stau acolo 5 zile si am renuntat pentru acest motiv. Plaja este oricum mult mai departe ca la Camping S. Deci avantaje si dezavantaje. La cortul cu pricina este nunta aproape in fiecare weekend.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Chiar daca plaja este mai departe decat la Camping S, nu se compara conditiile oferite de Hanul Piratilor. In primul rand lipsa corturilor si suprafata generoasa oferita pentru campare. Curatenia spatiului verde, umbra si terasa sunt atuuri pentru acest camping.
Asa este, dar totuși eu vreau să plec cand vreau. Alternativa oferita la receptie a fost sa achit in fiecare zi. Sigur ca lipsa corturilor este un mare avantaj. Spatiul „vital” si de intimitate are rolul lui cu siguranta, dar grupul sanitar este uneori cam departe, racordul la apa de aemenea. Daca te asezi langa „utilitati” dispare confortul spatiului generos. Cat despre weeekend....nu stiu unde se poate campa in ziua de astazi la Mamaia«»Nvaodari fara sa participi la un eveniment.
Dar pe total, cu siguranta este un camping „mai linistit”.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Gabriel Schuster scrie:Chiar daca plaja este mai departe decat la Camping S, nu se compara conditiile oferite de Hanul Piratilor. In primul rand lipsa corturilor si suprafata generoasa oferita pentru campare. Curatenia spatiului verde, umbra si terasa sunt atuuri pentru acest camping.
Fara sa mentionam curatenia toaletelor !
Este singurul camping de pe litoralul romanesc la care as reveni cu placere.
De data asta, pretul reflecta calitatea, parca si exclusivismul... Ei ofera ce caut eu: curatenie, spatiu si liniste.
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
George & Co Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004 Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4
Da, am stat și eu în mini-vacanța de Sf Maria aici. Este exact spiritul care trebuie să se regăsească într-un camping, chiar și la întâlnirile organizate de către ClubRV. Fără hărmălaie, fără agitație, reguli care să se respecte nu doar pe hârtie.
Ciprian, poate că preiei regulamentul lor și-l aplici nu doar îl afișezi. Părinții tăi l-au primit cu siguranță.
Rămâne totuși acel inconvenient în cazul când trebuie să pleci mai repede față de data programată. Nu se rambursează plata efectuată pentru zilele achitate(tot timpul în avans) și de care nu mai beneficiezi. Chiar dacă revii în altă perioadă, nu se constitue suma ca fiind o plată efectuată. Ca la restaurant. Chiar dacă nu consumi întrega comandă, plata este integrală la final(am primit acest argument la recepție). Am replicat că la restaurant totuși poți să ceri să se împacheteze surplusul neconsumat. În fapt, este singurul lucru care-l reproșez acestui camping. La anu' probabil că vor fi probleme in weekend. Cortul de evenimente care până acum era montat pe plajă, acum este în incinta campingului. Nu știu cum vor face cu sonorizarea în cazul unui eveniment. Cortul este montat, dar după spusele celor de la recepție încă nu este funcțional.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
IN acest camping parintii mei au fost injurati ca la usa cortului de un domn cu Q7 care a spus ca vrea el sa stea la salcie la umbra si sa mute camperul de acolo pt ca altfel le va aplica o corectie fizica...
S-a lasat cu agresiuni s.a.m.d. poate confirma Gafiuc Adrian care a inntervenit si el.... le-a sarit in ajutor si a fost si el agresat ( verbal ) ... colegul nostru ....
Tatal meu are 69 de ani va dati seama ca n-a sarit la bataie....insa m-a chemat de la Costinesti ....
Am venit de la Costinesti sa aplanez conflictul si am mutat pana la urma autorulota asa cum m-au rugat oamenii de la paza ca sa stingem ..sa incheiem cearta .
Vina e a campingului pt ca nu are parcele si te lasa sa te pui cum vrei ...
Am fost si noi de vina pt ca eu mai exact puteam sa le parchez /campez de la inceput rulota la soare unde e liber , nu la umbra unde se ingramadeste toata lumea.
E mare campingul ... f mare si nu e insectar ca la GPM sau S .
Concluzia
pazit , curat, frumos civilizat si nu primeste corturi si talibani +
lipsa parcele -
Am sa pun si regulamentul la vedere ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Poate ca ar trebui putin nuantat acest conflict. Parintii tai au incalcat un teritoriu virtual de sociala intimitate al acestor turisti? Sau pur si simplu a fost o actiune "pleaca de aici ca vreau sa stau eu". Care a fost recatia personalulul din camping si al celui insarcinat cu ordinea? S-a cerut interventia lor?
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Da sunt si eu de de vina pt ca le-am parcat rulota acolo ( parintilor ) si le am spus unde sa mearga... fapt pt care omul cu o rulota fixa avea "teritoriu virtual " sau un perimetru vizual consdierat al lui... numai ca n-a stiut sa vorbeasca frumos si a trecut la amenintari .. vazandu-l pe tata mai in varsta ...
Paza a asistat cum ne-am "incaierat " .........eu cu acel domn .. ( am si poza cu echipajul ) dar nu am publicat pt ca la final a venit sa -si ceara scuze iar eu am mutat RV ul. NU ne-am batut sau ceva dar a fost putin circ la care au asistat multi "enoriasi...."
Cu o seara inainte cand i s-a pus muzica pana tarziu in noapte de catre altii ( pana la 4 dimineata la max ) colegul Adrian Gafiuc a reclamat la receptie un alt fapt care s-a soldat cu expulzarea respectivilor din camping ...
Eu cu acest domn am stins conflictul pana la urma ... iar cei de la paza m-au rugat sa o mut ~mai incolo~ ceea ce am si facut dupa care am plecat la Costinesti ... inapoi unde eram campat cu alt RV ...
Acesta din HAN era pt parintii mei dedicat acolo 10 zile .... Rv ul , dar l-a vazut pe tata mai in varsta si a trecut la intimidari respectivul .... ba mai mult a dat si cu piciorul baut fiind intr -un cui de la terasa ( lucru de fapt de la care am ajuns sa ne certam ) .
In fapt nimic grav nu s-a intamplat ... a venit paza si s-a stins "focul " cu domnu ' ... care a fost singurul echipaj din zona care nu a primit o harta cu campingurile din Ro pe care le tot distribuiam ca zic ca n-am facut drumul degeaba ... sa fie cu folos....
NU mai conteaza.... HAnul Piratilor intr-adevar ramane un loc civilizat chiar daca uneori mai sunt incidente ...
Important e ca se intra numai cu bratara pe mana si se pot identifica potentialii hoti sau vizitatori nepoftiti de pe la rulote ....
E paza si spre plaja ... asta sti Radu pt ca ne -am vazut acolo , insa eu scriu si pt ceilalti .... care nu stiu .
Conf. discutiei cu colegul meu Radu Pascu atasez regulamentul de la Hanul Piratilor .
Se poate da clik pe foto pt marire... chiar de 2 ori pt zoom ....
NO COMENT...
Fişiere ataşate
A fost cineva anul acesta, la Hanul Piratilor?
Dupa lista de preturi afisata pe site, se pare ca s-a cam scumpit distractia, substantial. Dupa calculele mele, 2 persoane cu rulota si curent =>130lei/noapte, asta in ideea in care stai mai mult de 5 nopti, in perioada iuliue/august.
Anul trecut stiu ca a fost pentru aceeasi configuratie 84lei/noapte.
In acest moment sunt acolo parintii mei si au achitat 940 ron pt o saptamana 2 pers auto + RV , curent ....
Eu am stat doar cateva h si am achitat taxa de vizitator ca sa-i instalez pe ei cu toate conditiile ... duminica dupa ce am plecat de la Costinesti de la noi de la locatie....
Tariful a fost cca 135 pe zi ...calculat la receptie.
Nu le-a luat taxa de cort, au doar o veranda...
Conditiile sunt bune si nu primesc acolo corturi.. sunt numai rulotisti . Lumea e de buna calitate in proportie de 95% .
In alte campinguri, de nivel scazut, este lume de toate culorile.......... sau clasa sociala si ai sansa sa-ti mai ciordeasca ceva ... daca-mi permiteti termenul ... acesta ...
La plaja ii mai costa zilnic 50-60 ron sa aiba sezlonguri si respectiv umbrela...
Restaurantul din incinta este inchis ( lipsa personal ) .
Langa camping este un santier.. ( zgomote ) . Se face bloc de 8 etaje.
In incinta este un cort de evenmente , dar n-au avut evenimente pana acum, in aceste 4 zile de campare , poate au noroc sambata :) sa joace si ei la o nunta ceva :)
Asa le trebuie daca n-au vrut la Costinesti cum le-am recomandat ( de 10 ori mai ieftin ) :)
I-am dus acolo unde au vrut .. ca sa mearga aerul cond la rulota si sa aiba langa... ceva umbra un copac .... asta a fost comanda ....
LA GPM e cu 10-15 ron mai jos totalul dar full de corturi si diversi care dorm la portbagaj sau la duba cate 5 ! ! ! Similar e si camping S dar care are magazin la poarta fiind un avantaj...
Aici la Hanul Piratilor nu intri pe poarta daca n-ai bratara la mana de la receptie si nici pe la plaja nu intri lucru pt care cred ca intr-un fel poate merita pana la urma banii daca esti in siguranta atat tu cat si bunurile tale ...
Ce ma facut sa rad e ca e 30 ron curentul ... pe zi ....
P.S. Grupurile santitare sunt curate si decente ...
Fişiere ataşate
20180722_144507.jpg (1.84 MiB) Vizualizat de 3013 ori