Camping Sarkany, Camping Turul, Camping Laguna Albastra Faga

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Camping Sarkany, Camping Turul, Camping Laguna Albastra Faga

Mesaj de BaetuCristian »

image.jpeg
Buna ziua dragi colegi. A venit momentul , după 2 saptamâni de concediu sa va împărtășesc câte ceva din ce am văzut si am trăit pe pielea mea in străinătate si in țara .
Am început foarte frumos in Ungaria, mai precis la Sarkany, unde nu ai ce sa reproșezi absolut nimic , nimănui ! De la Curatenie in toalete si dușuri , la liniștea din camping pe timpul nopții , la piscinele interioare si exterioare de o Curatenie ce noua, romanilor ni se pare ireala! Nu mai spun de grupul cu care ne-am întâlnit acolo de romani din cadrul asociației ClubRV, oameni deosebiți, (nu le mai spun numele la toți , domnul Rosca Ciprian având un topic dedicat pentru asta ), care au făcut sa ma simt rulotist de ani buni, chiar dacă eu am început anul acesta ! Felicitări Ungurilor pentru acest camping si serviciilor prestate. ( se greblau frunzele in jurul rulotei dimineața)

Din păcate după 7 zile de stat aici, din care 2 zile in Austria si Ungaria, cu o vizita si Viena si Budapesta, a trebuit sa plecam, sa revenim pe meleagurile noastre, si așa am plecat spre Oradea - Băile Felix !
După un drum cât de cât ok, am ajuns la Felix, care era extrem de aglomerat, dar ceea ce m-a surprins a fost Camping Apollo, din Felix, care avea o singura rulota in el, arată ca o epava comunista, făcut cred pe locul unei foste parcări , plină de asfalt spart, fără spații verzi, si colac peste pupăza , gard in gard cu un circ, de unde nu va spun ce mirosuri veneau. Așa ca am făcut repede pași repezi sa plecam de aici, si așa am ajuns la Camping Turul, spre norocul nostru! http://Www.campingturul.ro
Ce sa va spun, niște gazde minunate, implicate 100% in ceea ce fac , inclusiv băiatul proprietarului de 17 ani, care era așa de atent sa nu ne deranjeze ceva, încât din ora in ora trecea pe lângă rulote. Am găsit spre surprinderea mea, majoritatea străini in Camping, unguri, polonezi, belgieni si nemți !
Băile extrem de curate, mașina de spălat rufe, iar la dușuri, cabine cu sticla, foarte comode si mari. Loc de luat masa cu frigidere , cuptor microunde si aragaz, tot necesarul de care ai nevoie. Felicitări si acestor oameni pentru dăruirea si pasiunea cu care întrețin acest camping !

Aici am vizitat Peștera Meziad , peștera cu Cristale din Mina Farcu-Roșia , pe care nu ar trebui sa le ratați nici voi, dar surpriza mare acum avea sa vina ! Am ajuns după 3,5 km de mers pe un drum forestier , de la Peștera cu Cristale, la o Păstrăvărie , parca întoarsă in timp, unde nu ai semnal decât o liniuța pe COSMOTE , unde nu circula mașini , unde păstrăvul este luat din rău , tăiat in fata ta, pus la sare si gătit pe grătar, alături de o mămăliga cu Branza si mujdei de usturoi ! Apa plata de izvor cu sirop de brad si soc, din partea casei, renumita cipita, o palinca care se bea împreuna cu sirop de brad, toate din partea casei ! Portia de 2 păstrăvi cu mămăliguța si Branza este de 25 lei, iar pentru ca am comandat 6 Porții, ne-au dat si berea din partea casei !! In cadrul păstrăvăriei turiștii pot admira 2 lebede , păuni , gâște sălbatice, măgari ... Este păstrăvăria Șoimuș !

După aceasta experiența plăcuta , am plecat spre Laguna Albastra, din Fagaras, unde am ajuns la ora 21.00! Am așteptat 20 minute la poarta pentru ca paznicul era de negăsit , după care ne-a deschis poarta si ne-a spus ca sunt locuri de campare, sa ne alegem noi unde vrem. Am găsit doua locuri spre capătul campingului, între doua lacuri, unde la 15 metrii era o cale ferată pe care normal ca nu am văzut-o ci am simțit-o noaptea când a trecut trenul. Am crezut ca am campat pe calea ferată , așa tare s-a simțit . Alți băieți "buni" , cu cortul, au scos o boxa pe un trepied , si s-au gândit sa dea la maxim, poate vrea tot campingul manele. Erau doua campere de polonezi, care săracii cu copii mici fiind, au făcut drumul pana la Recepție de 10 ori. De-abia la ora 1 noaptea, a venit paza si cu scandal ( va omor, va tai si amenințări ) au reușit sa-i liniștească , asta pana la ora 9-9.30 dimineața când băieții au început iar cu o manea care avea versuri cu buna dimineața :)
Dusurile fără nicio intimitate, foarte aglomerate acolo făcând dus si cei veniți la piscine , terenul tot numai damburi, greu de Așezat rulota, mucuri de Țigara peste tot , si fără intimitate inclusiv la rulota unde ne-am trezit cu corturi in spate fata si lateral !!! Bineînțeles erau tineri care ascultau muzica , făceau grătare pana târziu, si consumau alcool. Si atenție, reducerea de 10% e numai pentru campare, piscinele se plătesc separat ! Apa de baut la 200 m depărtare !
Una peste alta nu recomand familiilor cu copii, sau familiilor ce vor liniște, relaxare ! Dacă te duci exclusiv pentru piscine si trambuline , atunci da !
Drumuri bune va doresc !!
Fişiere ataşate
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
BaetuCristian
Membru forum
8

Re: Camping Sarkany, Camping Turul, Camping Laguna Albastra

Mesaj de BaetuCristian »

Am sa mai atașez câteva poze , nu am știut cum se le așez lângă comentariu, făcând asta de pe tableta ! 8)
In poze , alături de fiul meu apare si băiatul familiei Daniel Pricopie , din Bacau, care a apărut si la ProTv , când ieșeam din peștera Meziad :D
Fişiere ataşate
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bravooooo.Vezi ca nu e greu cu rulota in spate ?
Cand ai timp fa o prezentare a campingului Turul.
Autorulota Dethleffs Just 90
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

BaetuCristian scrie:După aceasta experiența plăcuta , am plecat spre Laguna Albastra, din Fagaras ... Alți băieți "buni" , cu cortul, au scos o boxa pe un trepied , si s-au gândit sa dea la maxim, poate vrea tot campingul manele.
Am avut si noi o experienta de acest gen la Laguna Albastra Fagaras, dar nu anul acesta.
De luni si pana joi este in regula, dar de vineri incepe distractia la propriu si la figurat. Muzica la maxim din toate partile si nu numai.
Sambata, in ultima zi de sedere, trecut de miezul noptii, nu am mai rabdat si am iesit din rulota. Ma indrept catre o masina care era la 2 m de rulota noastra, cu geamurile si portierele deschise unde muzica era data la maxim de nu se mai intelegea nimic. Stupoare, nimeni in masina dar nici imprejur. Intru in masina si reduc volumul la minim, ca doar nu era nimeni acolo sa asculte. Baietii veseli care erau la vreo 10-15 m distanta de masina, au inceput sa-si revendice volumul la maxim al boxelor. Au inteles pana la urma ca este tarziu si au lasat muzica la minim, dar cu un pret. Dimineata ne-am gasit masina zgariata.
Nu mai spun ca abia am iesit cu rulota dintre corturile care erau montate chiar si pe aleile de acces.

Se poate sterge daca am poluat topicul.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
BaetuCristian
Membru forum
8

Mesaj de BaetuCristian »

Domnule Aurelian Zarnescu, nu cred ca ai poluat absolut deloc topicul, dinpotriva chiar ai facut bine ca ai scris, pentru ca altii sa stie ce inseamna Camping Laguna Albastra Fagaras. Asa pot afla si altii ce fel de conditii sunt si ce fel de oameni se duc acolo !! Eu daca citeam asta de la un coleg, clar nu calcam pe acolo. Asta a fost si motivul pentru care am facut acest post de prezentare a mai multor campinguri pe unde am umblat.
Nu e posibil sa ai apa la 200m departare, sa nu ai loc special de devarsat caseta, sa nu fie nimeni care te indruma unde sa parchezi rulota sau cortul. De asta , ti-am spus, si la protap, si in lateral am avut corturi la 1m de mine. Auzeam tot, ce vorbeau, cum mestecau mancarea etc.....
Volvo V60 2015 , 181 CAI
BaetuCristian
Membru forum
8

Mesaj de BaetuCristian »

Ciprian Rosca scrie: Cand ai timp fa o prezentare a campingului Turul.
Domnule Rosca va multumesc pentru aprecieri, iar cat despre Camping Turul, am spus : patronul cu copilul, toata ziua in Camping, avand grija sa nu ne lipseasca nimic, sau sa ne deranjeze ceva ! Dupa instalare am primit o jumate de palinca, pusa intr-o sticla de jumate de apa plata, care era exact cu cea a baiatului meu, si care bineinteles ca a confundat-o. Dupa doua guri de palinca Matei a dormit foarteee bine :)

Seara o liniste desavarsita, iar o chestie foarte interesanta; ei au si o pensiune, iar daca vreti mic dejun, sau pranz se poate manca acolo, tot ce sa mananca fiind facut in casa. Si ma refer la salamuri, carnati, branza telemea...tooot. Au o micro ferma. Eu nu am mancat pentru ca am aflat la plecare , dar toti motociclistii acolo mancau.

Despre toalete, bucataria de vara si casute , cred ca cel mai simplu ar fi sa accesati pagina lor, care este foarte frumoasa si ai prezentate si locurile de vizitat din zona. http://www.campingturul.ro/ro/

PS foarte important ! Aveti grija la drumul catre Beius !!! Dinspre Deva, intre localitatile Brad si Stei, drumul este anevoios, se lucreaza la el, cu semafoare si sunt portiuni de piatra ! Deci cel mai bun acces este dinspre Oradea !
Volvo V60 2015 , 181 CAI
POP ILIE
Membru forum
9
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 17 Iul 1951

Mesaj de POP ILIE »

O experienta similara d-lor Baetu Cristian și Aurelian Zarnescu am avut și eu cu nepoțeii în Camping Laguna Albastra Făgăraș anul trecut. Deși se spunea ca membrii asociați ai Club RV au o reducere de tarif aceasta nu s-a aplicat motivându-se ca nu a fost reînnoita înțelegerea cu conducerea clubului. Datorita "muzicii în surdina" a unor tineri care au călătorit cu doua autoturisme înmatriculate în județul Brașov nu am dormit o noapte întreagă. La momentul respectiv am reclamat faptul recepției si patronului locației, dar nu a fost luata nici o măsură. A doua zi am părăsit. spre regretul nepoțeilor, zona. Am menționat acest fapt pentru a nu mai trece și alți colegi printr-o astfel de situație.
Telefon mobil: 0722-557067, Mail: pop.iliutza@yahoo.com. Rulota Caravelair Bamba Luxe tractata de auto: Dacia Duster.
Scrie răspuns