Ferma turistica Solonetul Nou , DE EVITAT ! ! !

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Re: Ferma turistica Solonetul Nou-Colt de rai in inima Bucov

Mesaj de BaetuCristian »

Locația este superba, si am avut noroc cu vremea care a ținut cu noi ! Oamenii deosebiți prezenți la aceasta locație , m-au făcut sa m-a simt ca si cum as fi rulotist de o viața , si ii asigur ca au câștigat un prieten rulotist pentru o viața !!!
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Apostol Costica
Membru forum
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 24 Noi 1955

Mesaj de Apostol Costica »

Multumim de aprecieri d-le Cristi ! Toti ne-am comportat firesc,normal ! Asta e adevarata comunitate a rulotistilor moldoveni !
Speram sa te avem printre noi si la urmatoarele iesiri....care vor fi multe si la fel de placute !!!
Fam.Apostol Costica + Lenuta
VW GOLF VARIANT 1.9 TDI+ CHATEAU CANTARA 908 V
,,Daca viata e o calatorie scurta,trebuie sa incercam
sa o faceem la clasa INTAI !,, R. Beligan
Tel; 0728 066403
Cazacu Daniel
Membru forum
8
Oras: Suceava
Data nasterii: 13 Feb 1985

Mesaj de Cazacu Daniel »

Eu nu pot decat sa ma bucur pentru faptul ca v-a placut locatia si v-ati simtit bine. Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc oameni noi, sa ne imprietenim si sa crestem comunitatea de rulotisti. Ca o nota personala, azi desi am ramas singur si a tras o ploaie de toata frumusetea, tot nu imi venea sa parasesc locatia. Nu-i nimic, vara abia incepe.
Traieste viata din plin si nu regreta nimic!

Opel Vectra C 2.0 DTI 101cp + Knaus Country 500
Ionut Irimia
Membru CD
15
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Popa Violeta scrie:Asta este foarte bine îmsă ne-am bucura dacă ar putea rezolva cumva și cu energia electrică deoarece o parte din utilitățile rulotei funcționează la 220 v. În rest totul este OK și vom veni oricând cu plăcere unde se adună colegii noștri din Clubrv.
Cu stimă,
Violeta Popa
Cererea pt racordare la 220v e facuta, se asteapta montarea stalpilor si a bransmentelor, asa ca anul acesta v a fi si curent electric la fiecare parcela.. Domnul administrator Petrica e dispus sa creeze toate conditiile necesare unui camping, daca locatia va atrage rulotisti, pescari, si la cabana

Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Felicitari , se confirma inca o data faptul ca avem colegi de baza moldoveni si bucovineni !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dan Golaescu
Membru asociat
8
Oras: Iasi
Data nasterii: 27 Aug 1976

Mesaj de Dan Golaescu »

Lupu Ciprian scrie:Felicitari , se confirma inca o data faptul ca avem colegi de baza moldoveni si bucovineni !
Multumim.
Intotdeauna vom fi de baza.
Cu respect,
Dan Golaescu
Telefon : +40 740 789 932;
E-mail : dangolaescu@gmail.com
Ionut Irimia
Membru CD
15

Re: Ferma turistica Solonetul Nou

Mesaj de Ionut Irimia »

Rog un moderator sa stearga definitiv acest topic,deoarece cu regret am constatat ca la noi in Bucovina inca nu se cunoaste termenul de Camping,Rulotism si se doreste doar imbogatirea rapida ,intr-un timp scurt..Dupa o vizita de o zi la acest domn,constat cu stupoare ca vine la mine cu un ton foarte recalcitrant,apostrofandu-ma pe mine ca prin semnarea contractului de colaborare cu Club Rv ,nu i-au venit mii de rulote in camping care sa - i asigure imbogatirea,ca deh el in doua luni vor sa - i treaca pragul toti rulotisitii din Romania,cand dupa zece ani de cand are locatia primii rulotisti care i-au calcat pragul au fost cei prezenti la intalnirea de 1 Iunie de ziua copilului,unde au fost prezente cca 10 rulote ,memri Club Rv care i-au adus in 3 zile plus cativa invitati din partea noastra la camera in jur de 1000 lei,cei prezenti la intalnire stiu cum umbla printre noi bucuros ca are rulote in curtea lui,i-ar terenul de 80 ari pe care campam lui ii produce doar subventia de 60 euro pe an,si el este bucuros povestindu-i de asociatia noastra sa colaboreze cu noi,si sa primeasca rulotisti..La discutiile despre tarifele din Campinguri din Bucovina i-am zis ca un camping decent in zona e undeva la 35-40 lei cu curent pe zi(ex Ursulet,Dragomirna)cu apa calda si grup sanitar,i-ar dumnealui a fixat pretul de 10 lei pe zi de rulota pt toti rulotistii ,dumnealui nedispunand de energie electrica,apa calda ,si nici grup sanitar modern ,doar 2 wc turcesti si o teava cu apa rece facuta tot cu ocazia acelei intalniri..Atunci eu am intervenit spunand ca e putin 10 lei pt toti,sa fie 10 lei pt asociati,si 20 pt ceilalti rulotisti care-i vor veni pe viitor..Cei prezenti in Camping la intalnire pot confirma cele spuse de mine si tariful de 10 lei care l-au platit..
Dupa vizita catorva rulotisti care i-au calcat pragul de prin auzite,a venit si un domn din Braila membru Asociat care dupa ce a campat,s-a simtit bine acolo,la plecare i-a spus ca e jignitor acest tarif,spunandu-i ca prin acest contract de colaborare mi-am batut joc de proprietarul Campingului incercand sa-l prostim eu prin semnarea contractului cu Asociatia Club Rv.....Toti ce-i prezenti la intalnire stiu ca acest tarif a fost fixat de dumnealui facand o comparatie intre preturile si conditiile zonei si ce poate oferi dumnealui , inafara de peisaj pt rulotisti putand oferi doar apa si wc..
Asa ca eu impreuna cu colegul Daniel Cazacu am fost izgoniti ca niste impostori,spunand ca dumnealui nu doreste nici o colaborare cu nici un fel de rulotist,de nici o apartenenta si ca Ferma dumnealui are portile inchise pt rulote.. :( Ca l-am mintit, el crezand ca -or veni sute de rulotisti si se va imbogati..Cand eu i-am explicat ca trebuie sa aiba rabdare,ca in timp v-or urma sa vina si clienti ,noi Asociatia il promovam,el avand si pagina de prezentare in revista Club RV din septembrie(rog pe Ciprian Lupu sa anuleze acest articol) ,un articol si un interviu cu dumnealui facut de colegul nostru Florin Smolniki..dar in doua luni nu se poate sa te imbogatesti oferind doar peisaj..
Acestea fiind spuse,constat dupa esecul parteneriatului cu Camping Dragomirna,ce-i care au fost acu doi ani de 1 mai,Doamna Popa,Robert Miron,Cristi Acatrinei,Florin Smolniki stiu prin ce experienta neplacuta si ce ce gust amar le-au lasat acest Camping Dragomirna..nu el ci acelasi tip de proprietari avari si lipsiti de educatie ,nu s-a mai scris pe forum dar se stie de accea nu recomand acest Camping,acum si cu Ferma Solonetul nou,si citind si cele cu Eco Camping Dorna am constatat si ajuns la vorba colegului Florin Smolniki ,Bucovina e doar pt off Camping ,i-ar asa zisi proprietari de campinguri niste Neaveniti care viseaza doar bani fara s-a ofere nimic..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Urat,foarte urat ! Apropo,cine este acel domn din Braila?
Autorulota Dethleffs Just 90
Ionut Irimia
Membru CD
15

Re: Ferma turistica Solonetul Nou

Mesaj de Ionut Irimia »

Nu cunosc, afirmatia a fost facuta de genul, ca iti ofer 20 lei pe zi ca acest tarif e o jignire pt dumneata si ca el nu poate sa ofere zece lei si o sa dea douazeci si ca acest contract semnat e o prosteala.. Problema nu e ca a oferit 20 lei, problema e ca a zis ca contractul facut e o jignire, cand acest tarif a fost fixat de proprietar, eu insistand sa fie m ai mare pt cei neasociati, ca e totusi mic pt conditiile oferite.. Martori de la intalnirea de 1 mai pot confirma cele spuse de mine, si faptul ca nu a vrut nici cei zece lei, el vroia sa fie gratis pt a colabora cu el, i ar noi am facut lista, cheta si am platit camparea dupa cum am stabilit..

Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk
Cazacu Daniel
Membru forum
8
Data nasterii: 13 Feb 1985

Mesaj de Cazacu Daniel »

Pot sa zic si eu o completare aici?
La toata chestionea aceasta nu a fost numai faptul ca acel contract a fost considerat o "jignire", ci a mai contribuit si faptul ca un coleg de-al nostru rulotist dupa ce a avut o intelegere cu proprietarul si in schimbul unor servicii bine platite din cate am inteles , a mai promis ceva unui localnic de la care a beneficiat de unele produse, dar promisiunea nu s-a mai transfromat in realitate, iar localnicul mai asteapta si acum din cate am inteles asa ca nu vreau sa dau numele dar se stie el daca citecte acest topic, drept pentru care proprietarul acum ne crede neseriosi si ne baga pe toti in aceasi oala ca nah " avem club" .Deci eu sunt oaia neagra fiind cu initiativa de camparea acolo.
Partea cea mai proasta din punctul meu de vedere este acela ca eu am pus cuvant, eu am adus rulotistii acolo, iar acum nu mai pot merge nici macar la pescuit , cum mergeam inainte , daramite sa mai stau cu rulota acolo. Sunt mahnit ca s-a ajuns la aceasta situatie.
Traieste viata din plin si nu regreta nimic!

Opel Vectra C 2.0 DTI 101cp + Knaus Country 500
Grosu M Viorel
Membru asociat
16
Oras: Cernavoda, Constanta
Data nasterii: 16 Mar 1960

Mesaj de Grosu M Viorel »

Va rog , daca stiti numele celui din Braila va rog sa ne spuneti numele dansului pentru a nu parea a fi si dumneavoastra partas la mojicia lui si sa putem sa ii cerem o explicatie a atitudinii lui. Singur, din proprie initiativa, nu cred ca va avea taria raspunderii pentru a ne expune motivatia care l-a impins la acea actiune impotriva asociatiei.
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

Buna ziua ,cred ca ar trebui reluata o discutie cu proprietarul, cateva explicatii corecte ,caci zona are potential,
situata in inima Bucovinei. Ar fi pacat sa nu avem si aceasta locatie pe harta noastra.
Constatam ca sunt membrii ai asociatiei, care cred ca pot murdari numele celorlalti. Sunt cazuri destule scrise si pe forum
de incercari de ocolire a platii tarifelor intregi(gen ,,nu m-am cuplat la energie electrica......etc).
Propun in cazul constatarii acestor probleme excluderea din randul nostru.
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Scrie răspuns