Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Si la Darmanesti in Bacau exista un service de rulote, a lui NICU COLPOS, unde am dus rulota la reparat panoul frontal si laterala dreapta. Am lasat-o din toamna pana in primavara, nu m-am tocmit la pret si si-a batut joc ! In primavara cand m-am dus sa o iau am constatat ca lipise niste panouri de plcaj melaminat peste partile afectate la interior, fara sa curete. Am lasat-o inca o saptamana si rezultatul a fost acelasi. Apucasem sa-i platesc o grmada de bani prin posta, pe care nu i-am mai vazut inapoi. Ma tot ducea cu vorba sa ma duc inapoi la el sa rezolve situatia. La banii platiti nici macar nu mi-a eliberat factura, fapt pentru care am de gand sa-l dau pe mana fiscului, avand chitantele de la posta cu care i-am trimis banii.