01 aug-10 aug 2017, baile termale Sarkany - ClubRV-RO

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: 01 aug-10 aug 2017, baile termale Sarkany - ClubRV-RO

Mesaj de Ciprian Rosca »

Au spus prezent la aceasta intalnire toti care erau pe lista,mai putin domnul Iliutza Pop .
Este o zona foarte frumoasa, cu adevarat relaxanta.Apa este numai buna de inot si super curata.
Mai jos aveti impresiile tuturor participantilor la aceasta mica intalnire a ClubRV-RO,am umblat intre ei cu laptopul,am cerut prima impresia a lor despre aceasta intalnire, si eu am scris:
1.Baetu Cristian -Vaslui:Locatie extraordinara,am gasit oameni minunati din acest club,iar bazinele cu apa termala si piscinele super OK.
2.Pricopie Dan -Bacau:Super bine,ne simtim extraordinar alaturi de voi
3.Vasile Cicu-Tecuci:Grupul in care am fost primit imi satisface toate cerintele si vrem sa fim impreuna pe viitor alaturi de ClubRV, cat timp traim.
4.Cormeliu Lichiardopol - Brasov:Ideea este foarte interesanta de a face o comunicare directa pe forum-sunt impresionat de grupul cu care ne-am petrecut aceste zile in camping-ospitalitate deosebita din parte celor care ne-au primit in acest club.
5. Vasilescu Aurel-Pitesti:Intalnire reusita,ne dorim astfel de intalniri ,cat mai multe unde sa fim alaturi de prietenii nostri dragi
6.Costica Apostol- Piatra Neamt:Si de data acesta a fost o intalnire reusita alaturi de prietenii dragi sufletului nostru,am avut grija ca orice masa sa fie un festin.
7.Viorel Grosu-Cernavoda:pentru prima data la Sarkany a fost o experienta frumoasa,cu siguranta voi reveni,a fost o placere sa fiu alaturi de colegi cu care am petrecut zile frumoase/
8.Cristi Acatrinei-Bacau;o intalnire emotionanta alaturi de prieteni dragi
9.Cristian Gheorghe-Bucuresti: Ma bucur ca am intalnit colegi vechi si noi,cu siguranta-sigur-vom reveni
10.Lazar Dan-Sibiu:In spiritul general al ClubRV,extraordinar.
11.Muntenu Lucian-Vaslui:Cei mai buni,ce sa zic...profesionisti
Fişiere ataşate
02.jpg
03.jpg
03.jpg (30.24 KiB) Vizualizat de 2757 ori
Autorulota Dethleffs Just 90
POP ILIE
Membru forum
8
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 17 Iul 1951

Mesaj de POP ILIE »

Si Iliutza Pop va spune prezent luni dimineata (07.08.), desi cu intarziere. Din cauze obiective nu am putut pleca la data promisa. Daca cineva poate si vrea sa-mi rezerve si mie un loc pentru rulota si masina, 2 adulti si 2 copii. Rog colegii care au nevoie de ceva din tara sa ma contacteze pe forum sau telefon. In cazul in care exista locuri, rog dati-mi un mesaj. Cu stima si respect Ilie Pop. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Telefon mobil: 0722-557067, Mail: pop.iliutza@yahoo.com. Rulota Caravelair Bamba Luxe tractata de auto: Dacia Duster.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Este loc,nu este nevoie de rezervare.
Autorulota Dethleffs Just 90
POP ILIE
Membru forum
8

Mesaj de POP ILIE »

Multumesc D-lui Ciprian. Abia astept sa va intalnesc.
Telefon mobil: 0722-557067, Mail: pop.iliutza@yahoo.com. Rulota Caravelair Bamba Luxe tractata de auto: Dacia Duster.
POP ILIE
Membru forum
8

Mesaj de POP ILIE »

Din ghinion în ghinion. Se pare ca nu voi mai putea spune prezent la Sarkany întrucât socrul meu de 87 ani a căzut și și-a rupt mâna. Datorita vârstei nu se poate descurca singur. I-mi pare nespus de rău. Cu stimă Ilie Pop.
Scrie răspuns