Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sint toti bine, am vorbit cu Gigi.Tocmai au plecat din Kristiansund si azi trec Atlantic Road. Nu a avut net si de aceea " s-a rupt un pic filmul ", dar va urma cu siguranta :)
Deocamdata uram Drum Bun celor doua echpaje ce vor pleca la 1 iulie pe urmele lui Gigi. Drumuri bune si sa va intoarceti cu date foto si detalii !
Am primit pe mail si alte informatii de la un utilizator din strainatate .... care pt Norvegia ne recomanda si aces link https://www.jenreviews.com/best-things-to-do-in-norway/
Ne-a comunicat de asemenea faptul ca va distribui postarile noastre in zona de socializare si pe blogul sau ...
Probabil ar trebui sa avem un redactor care sa scrie in nr. viitor al revistei ClubRV RUloisi din Romania nr 8 si cate ceva despre Norvegia , de preferat cineva care a fost ..pt ca eu n -am fos si nici timp n-am ...mai ales ca 70 % din revista e facuta de mine ... 14 din 20 de pagini .....
Poate se ofera cineva... in viitor ...
I noticed you mentioned https://www.visitnorway.com/ in your post, and just wanted to give you a heads up that I recently wrote a blog post you might like. It’s a detailed, up-to-date 7,000 word guide on the 100 best things to do in Norway and is packed with detailed tips and advice.
This is completely free and if you like it, all I ask is for you to link to or share the article on your site. In return, would love to share your post with my newsletter subscribers and followers on social media.
Either way, keep up the great work!
Cheers
Jen
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian . Am sa incerc sa scriu eu ceva despre Norvegia , Suedia , Finlanda. Am fost anul trecut . Incerc , nu promit pt nr din august dar macar pt sept .
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.