Nu știu cine ți a schimbat opinia și cum. ..eu am fost sa le văd pe ambele și am decis sa stau la Municipal pt ca e imens și e aerisit fata de Santa Rosa care e o mica curte unde încap 10 rulote la soare. În ambele cazuri pana în oraș mai ai de mers 3 km dar e un Lidl aproape.... Am sa va fac azi un filmul de pe bicicleta cu un tur de prezentare.
Card FICC 10 % DISCOUNT la Municipal.... plaja mare locuri de rv cca 200 parcelat și umbra... toalete ok dusuri magazin terasa taverna etc... La Santa rosa de asemenea e la plaja cu terasa magazin taverna dar mi s a părut înghesuit și e o curte acolo nu e chiar camping. Acum depinde de preferințe. .Va pun câteva poze și am sa fac un clip de asemenea de aici din Municipal unde mai stau pana luni. ..
De stat stam unde am ales noi adică la 10m de plaja la umbra unor leandrii și pomi fructiferi.
Pt alte detalii va stau la dispoziție și în privat dacă este cazul sau dacă vreți informații de interes general le postez cu plăcere .
Azi mergem cu bicicletele în oraș n avem masina...Suntem 3 campere.... (autorulote).
Fiindu-mi greu sa le urc pe forum direct din tel voi pune poze chiar acum direct pe Facebook clubrv oficial de aici din locație.