Excursia in insulele din Rezervatia Kornati a inceput la 9 dimineata si am incheiat-o la 17,30. Am ales un vas mai mic, care ne-a oferit libertate de miscare si bine am facut. Cele mari au fost aglomerate, traseele fixe, oferind mai mult timp pentru baie si circuland cu viteze mai mari. Vasele mici se pot apropia mai mult de coasta, "deranjeaza " mai putin apa, au acces la golfurile mici. Vasul nostru Dalmatina, mic, cochet, foarte curat, cu un echipaj amabil si un capitan de nota 10, amabil, glumet, oferind surprize turistice tot timpul. Pe scurt, Capitanul a fost exact cum trebuia, atat fizic cat si profesional.
La imbarcare am gasit pe mese cosulete cu napolitane si biscuiti, dupa iesirea in larg, am primit din partea capitanului cate un snaptz, un 50ml de tarie, apoi dupa vreo jumatate de ora am primit micul dejun, un sandvis cu sunca si cascaval. Pe tot timpul excursiei am avut apa la dozator si sucuri la discretie. Dupa turul insulelor, a urmat pranzul pe o insula si pauza de plaja si baie. Tot pe insula se pot vizita lacul Telascika, o crescatorie de magari si plaja cu pietre(in foto). Dupa pranz si baie a urmat un nou tur al insulelor, vizitarea unui sat de pescari cu pauza de baie, inghetata si alte dulciuri la o "anume" terasa, de capitan stiuta. Excursia s-a incheiat in portul de plecare la ora 17,30. Micul dejun, pranzul din peste, porc, vegetarian sau mix porc si peste, apa, sucuri, vin alb sau rosu, au fost incluse in pretul excursiei.
Fişierul ataşat IMG_3039.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3041.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3634.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3611.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3038.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3686.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3738.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_3718.JPG nu mai este disponibil