Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am ajuns la camping, 4 ore 170km de la Cluj pana la vama, au fost aprox. 40 km de drum cu denivelari. Cine vine pe Cluj, la iesirea din Gilau faceti dreapta, este mai bun drumul, am fost anul trecut. Azi am venit pe Huedin, drumul este mai rau. Cine vrea sa schimbe bani la Carei, dupa un sens giratoriu este parc pe ambele parti, acolo sunt case de schimb pe partea dreapta. La vama nu m au lasat fara oglinzi suplimentare, a trebuit sa le montez. Campingul este ocupat 50%, temp. la ora asta 30 grd. Tarifele le aflu maine... va tin la curent.
Wi-fi full...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Daca e vreme buna de vineri pana duminica (4-6 august) tragem si noi o fuga... daca ne primiti pe langa voi (suntem cortisti) e bine daca nu gasim noi un loc mai retras :) ... aduc si o visinata buna! :D
fam Florean (2 pers)
renault laguna 2008, cort ( :P ) quechua arpenaz family 4.1