Invitatie in Bucovina

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Adrian Dediu
Membru forum
9
Oras: Vatra Dornei
Data nasterii: 22 Sep 1977

Re: Invitatie in Bucovina

Mesaj de Adrian Dediu »

Ciprian Rosca scrie:Adriane,scrie si tu niste coordonate GPS ,daca se poate si o harta ca sa stim cum se ajunge la locatie.Ar fi ideal si preturile de campare pentru anul 2016.Multumim si succes.
PS.Poti sa faci si o prezentare a campingului tau in :
viewforum.php?f=122
Salutare!

Am incercat sa facem o prezentare a campingului nostru in aceasta sectiune, sa sintetizam toate datele care apar pe mai multe pagini intr-un singur loc, pentru ca lumea nu are timp sa parcurga toate discutiile si ne intreaba despre lucruri pe care le-am postat deja.
Nu ni s-a permis acest lucru, topicul a fost inchis de admin, deoarece avem deja un topic despre camping aici. In plus, ni s-a reprosat ca facem reclama magazinului pe care-l detinem, desi acesta apare deja in semnatura (cum apar si afacerile altora), deci nu e niciun secret.

In plus, de fiecare data cand intram pe acest forum, cineva ne invita insistent sa devenim membri asociati. In legatura cu acest fapt, dorim sa clarificam un lucru: suntem motociclisti si nu facem parte din niciun club de motociclisti, suntem pasionati de munte, dar nu facem parte din niciun club de montaniarzi. Credem ca este o optiune personala, ca orice afiliere, care nu ar trebui chestionata. Punct.

Noi nu dorim sa deranjam pe nimeni cu postarile noastre. Cei care doresc sa ne gaseasca, ne vor gasi oricum.

Numai bine va dorim!
Adi si Ella, Ford Mondeo 2.0l TDCI + Avondale Grampian GXL, Tel. 0745 037 585, www.basecamp.ro
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Nu este corect fata de ceilalti colaboratori care sub diferite forme de asociere sau sponsorizari au permisiunea de a face reclama. Ai fost incurajat initial de a dezvolta acest proiect dar dupa parerea mea ti s-a permis prea multe up-uri. Nu ai citit regulamentul, ce faci tu aici este publicitate, iar ultimul tau mesaj este ironic. Pe forumul cu motociclisti NU incerci sa-ti vinzi motocicletele, iar pe forumul cu excursii montane nu-ti vinzi bocancii !!! Aici incerci sa-ti vinzi "marfa" , adica campingul.
"2. CONT UTILIZATOR
a)
b)
c)
d)
e) Situatiile particulare vor fi discutate in comitetul director si se va gasi solutia optima de colaborare cu firmele sau persoanele ce doresc sa beneficieze de publicitate prin aceasta metoda."
viewtopic.php?f=22&t=3463
Acest mesaj este o informare ca sa intelegi ce ai de facut pe viitor. Nu este absolut nici o suparare daca nu-ti convine sau nu agreezi. Exista nenumarate variante gen olx , lajumate...etc , unde iti poti vinde "marfa".
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Octavian Suciu
Membru forum
8
Data nasterii: 06 Sep 1973

Mesaj de Octavian Suciu »

Am plecat din Ceahlău ca sa văd campingul acesta. Am bătut locul în lung și în lat. Am întrebat localnicii și nimeni nu știe nimic de existenta acestui camping. Nu este marcat în nici un fel. Am făcut 250 de km de pomană.
decat bolnav si sarac, mai bine sanatos si bogat

Renault Laguna II, 1.9 diesel / Suzuki Vitara, 1.6 benzina
Hobby Prestige 425
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Vreti sa vedeti ceva frumos va recomand Ferma Solonetul nou si atractiile zonei, viewtopic.php?t=9280, cat despre acest camping de la Dorna, proprietarul nici nu se sinchiseste sa comunice cu membrii clubului, el crezand probabil ca, clientii pica din cer, e optiunea lui, de aia nici nu merita promovat si sustinut, nedorind nici un parteneriat cu Club Rv

Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Octavian Suciu scrie:Am plecat din Ceahlău ca sa văd campingul acesta. Am bătut locul în lung și în lat. Am întrebat localnicii și nimeni nu știe nimic de existenta acestui camping. Nu este marcat în nici un fel. Am făcut 250 de km de pomană.
Am incercat sa-i ofer o mana de ajutor acestui domn pt inceput de drum dar el ne-a dat cu flit ...
Pt a nu ajunge si altii sa ia aceasta teapa ca dvs se va sterge acest topic.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns