Cumpar rulota pentru stationare permanenta

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihaela Pletea
Membru forum
7
Oras: Galati
Data nasterii: 15 Sep 1971

Cumpar rulota pentru stationare permanenta

Mesaj de Mihaela Pletea »

Buna seara!
Bine v-am gasit rulotisti si viitori rulotisti din toata tara si multumim administratorilor pentru accept! Suntem Mihaela si Marian si nu cunostem acest stil de viata dar visam la el de mult timp. Acum a venit vremea sa facem cel mai important pas in acest sens si anume sa ne cumparam o rulota.
Dorim sa cumparam o rulota nu mai vecehe de 1990, spatioasa (oarecum) pentru 2-3 persoane, functionala in toate aspectele, pe care o vom stationa permanent intr-o zona de munte (Zona Herculane).
Ar fi de preferat ca paturile sa fie etajate, aragaz, frigider pe gaz, sistemul de incalzire (foarte important pentru noi fiind zona de munte) cu trumavent, toaleta si chiuveta fixa. Mentionam ca in zona respectiva nu exista retea electrica. Deocamdata aceasta rulota va fi utilizata doar pe perioada concediilor, pana cand ne vom decide sa ne intoarcem acasa Ne-ar fi de mare ajutor si am aprecia foarte mult daca ne-ati putea ajuta cu sfaturi si idei pentru a face alegerea cea mai potrivita. Va multumim!

Mihaela Pletea
septembermorn_71@yahoo.com
0044/7405269761
Laura Ispas
Membru forum
8
Oras: Voiteg ,Timis
Data nasterii: 18 Oct 1977

Re: Cumpar rulota pentru stationare permanenta

Mesaj de Laura Ispas »

Buna ziua!
Ati gasit rulota mult visată?
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

Mihaela Pletea scrie:Buna seara!
Bine v-am gasit rulotisti si viitori rulotisti din toata tara si multumim administratorilor pentru accept! Suntem Mihaela si Marian si nu cunostem acest stil de viata dar visam la el de mult timp. Acum a venit vremea sa facem cel mai important pas in acest sens si anume sa ne cumparam o rulota.
Dorim sa cumparam o rulota nu mai vecehe de 1990, spatioasa (oarecum) pentru 2-3 persoane, functionala in toate aspectele, pe care o vom stationa permanent intr-o zona de munte (Zona Herculane).
Ar fi de preferat ca paturile sa fie etajate, aragaz, frigider pe gaz, sistemul de incalzire (foarte important pentru noi fiind zona de munte) cu trumavent, toaleta si chiuveta fixa. Mentionam ca in zona respectiva nu exista retea electrica. Deocamdata aceasta rulota va fi utilizata doar pe perioada concediilor, pana cand ne vom decide sa ne intoarcem acasa Ne-ar fi de mare ajutor si am aprecia foarte mult daca ne-ati putea ajuta cu sfaturi si idei pentru a face alegerea cea mai potrivita. Va multumim!

Mihaela Pletea
septembermorn_71@yahoo.com
0044/7405269761
Salut,... pentru sfaturi in vedera achizitiei, mult visatei rulote , ma puteti apela telefnic.
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Tufeanu Silviu
Membru forum
13

Mesaj de Tufeanu Silviu »

Buna seara,ati rezolvat cu rulota?Va intreb pentru ca am una de vinzare in dublu ax,dormitor si living,cu bae si cort,destul de spatioasa.Se numeste home-car si este din anul 1991.Este inmatriculata se poate tracta pina la destinatie.Nr de contact 0736855285.Silviu.
Giani Feroli
Membru forum
13
Oras: bucuresti
Data nasterii: 18 Apr 1971

Mesaj de Giani Feroli »

Buna ziua,

Am o rulota Knaus Eifelland fabricata in 1999 cu 4 locuri de dormit (un pat dublu si un coltar care se transforma in pat dublu).
Rulota are incalzire pe gaz, apa calda pe curent, aragaz si frigider. Totul este functional, mai putin apa la toaleta pe care nu am
folosit-o niciodata ( rulota este adusa de noi din Germania in 2009). Rulota se afla in judetul Prahova, langa Plopeni, este folosita de noi si poate fi vazuta in week-end-uri. Ne gandim sa o vindem pentru a ne cumpara una mai mica . Pretul este in jurul sumei de 4500 euro. Rulota este inmatriculata dar cred ca nu are ITP (se poate rezolva).

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la tel 0722 217 525 (Geani)

Succes
Scrie răspuns