Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut
pentru ca dusurile portabile la 12 V sunt la preturi foarte mari ma gandeam sa imi fac singur propriul sistem de dus portabil la 12 V ca nu e mare filozofie, e nevoie de o pompa de apa submersibila ( 12V la bricheta masinii) care o bagi intr-un bidon de apa si o para de dus, am vazut ca toate aceste sisteme au o para de dus cu clapeta. am gasit la Rom.... o para de dus cu clapeta.
Intrebarea mea : e nevoie de o presiune minima pentru a curge apa prin para asta de dus? pare o intrebare tampita, in mod normal odata ce apesi pe clapeta ar trebui sa curga apa, ca la un robinet. sistmeul poate functiona si cu o para de dus simpla dar cand vrei sa opresti apa trebuie sa opresti alimentarea din bricheta masinii si atunci mai eficient ar fi pentru economia de apa cand esti off camping, o para de dus cu clapeta/ intrerupator manual.
Va multumesc
Aveti la Exis un dus portabil cu pompa si para foarte convenabil la 90 lei, si de buna calitate..si are si cablul de alimentare lung.. Eu zic ca se merita..
Si eu am cautat peste tot dus la 12v. Stoc 0 pana in toamna. am luat de la motorhome la 165 si ai si pompa de rezerva. Poti sa il iei si fara acea pompa de rezerva dar diferenta de pret este mica. Din ce am inteles pompa de rezerva este mai buna ca a lui. O sa-l folosesc saptamana viitoare la Costinesti.