Asociatia ClubRV cumpara accesorii in cantitate mare !

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Asociatia ClubRV cumpara accesorii in cantitate mare !

Mesaj de Lupu Ciprian »

Doresc sa supun votului adunarii generale un proiect prin care MEMBRII COTIZANTI / ASOCIATI CLUBRV sa-si poata achizitiona la pret special un TV - led/lcd 12V si/ sau statie CB emisie receptie utila in trafic .

Doresc sa fac o lista cu 10 -20 doritori de astfel de achizitii de TV 12v sau statie emisie receptie CB pt trafic, apoi sa negociem cu un vanzator/ o firma pt 10 buc TV 12 v si separat cu altul pt. 10 statii radio CB , carora sa le solicitam 10 % discount sau cat se poate negocia ( cat mai mult ) .

De asemenea voi propune la Adunarea Generala a asociatilor (spre votare, acceptarea acestui proiect la buget) si anume ca separat sa suporte o subventie si Asociatia ClubRV-RO inca 10 % din costul unui TV sau statie radio CB pt membrii asociati care solicita asa ceva .

Astfel beneficiarul , MEMBRUL ASOCIAT CLUBRV , va ajunge la o achizitie avantajoasa cu mai bine de 20%.. ca reducere finala .

Cred ca e "o treaba" buna sa faci o achizitie mai jos cu 100 ron dintr-un total de 500 ron prin acest proiect ... cu care va veni ClubRV in viitorul apropiat .

Mentionez ca am si statie CB si TV- 12v , deci nu am un intres direct .

Voi recomanda ca furnizorul va fi ales in urma unui studiu de piata , motiv pt care acest topic se afla in zona publica a forumului , poate primim oferte de la colegii ce lucreaza in domeniu .

Toate proiectele de acest gen vor fi afisate in zona publica , pt ca membrii forum sa poata vedea ce avantaje primesc membrii asociati ClubRV-RO , astfel de informatii fiind utile pt toata lumea .

Colegii care se pricep pot indica un furnizor cu preturi bune atat pt TV 12v cat si pt. statii radio CB, ori daca au legaturi directe pot face o intrebare , o negociere pt 10 astfel de achizitii .

Membrii asociati ce doresc sa beneficieze de acest proiect ma pot contacta pt inscrierea in lista , peste 4 zile spre ca se va vota favorabil proiectul meu ...

Subventia pe care o voi propune votului Adunarii Generale de la 7 iunie , va fi pt echipamente a caror valoare suportata de asociatie sa nu fie mai mare de 50-60 ron pt fiecare membru cotizant ce beneficiaza de aceasta subventie .

Urmeaza sa fac un alt topic separat , paralel , sub aceeasi idee, pt achizitie in grup ,numai pt membrii asociati , panou solar , acumulator 12v de amperaj mare , regulator 15-20A ... sau invertor ...

Impreuna putem negocia achizitii de valori mai mari , iar daca mai pune si Asociatia ceva ( din banii care oricum sunt ai nostrii ) , cred ca putem face pe viitor o treaba pt care s-a creat de fapt acest Club si sub forma sa juridica !

Dezvoltam acest subiect si la Laguna , aveti tema de gandire daca va intereseaza... :)

Ofertele furnizorilor pot fi puse direct aici , nu trebuie sa fiu eu neaparat contactat in privat , le analizam impreuna !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Asociatia ClubRV cumpara accesorii in cantitate mare !

Mesaj de Lupu Ciprian »

Boboc Ionel
Membru forum
11
Oras: Galati
Data nasterii: 23 Iun 1978

Mesaj de Boboc Ionel »

Tot acolo, la acelasi pret, cu un cm mai mare in diagonala si cu dvd incorporat. Polaroid.

http://www.electrohome.ro/tv-led-tv-led ... porat-p718
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Nu sunt de acord cu implicarea financiara a clubului in astfel de achizitii: daca vre-un coleg doreste sa organizeze o astfel de achizitie "in grup" - poate sa o faca, dar fara sponsorizare din partea clubului. S-ar deschide cutia pandorei! Eu am televizor, am si statie CB - deci nu pot beneficia de aceasta oferta: de ce nu se face o achizitie de Cadac-uri pentru gratar? Si daca nu se face, de ce nu-mi dati pur si simplu mie banii (12 ron, ori cat de putini) ca sa-mi cumpar pe cont propriu? Si daca-mi dati bani de ce sa ne complicam, nu-i mai simplu sa va dau eu doar 3 ron cotizatie pentru la anu' si sa va arat ca mi-am cumparat jucarii la rulota in valoare de 1000 euro?

Mai mult, nu ma incanta nici implicarea asociatiei ca intermediar intr-o astfel de achizitie. Nu e turism si ori cum am organiza treaba asta asociatia "ClubRV" pica la mijloc, prin calitatea sa de intermediar.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Asociatia noastra este non profit.
Cine participa la acest gen de asociere nu urmăreste câştigul material.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

STUPEFIAT.
Suntem o fundatie non profit.
Ioan.Sturz
Membru forum
15
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Singura situatie in care asociatia este recomandabil sa faca subventionare din bugetul propriu este organizarea adunarii generale in care au loc si alegeri, asa cum este cazul in acest an la Laguna Albastra. Sustin acest punct de vedere, motivat de faptul ca este necesar sa cream conditii cat mai favorabile pentru participarea unui numar mare de membrii la alegerea CD., astfel incat acest for executiv de conducere al asociatiei sa aiba o legitimitate cat mai mare si sa lucreze in interesul tuturor membrilor asociati.
Nu cred ca este admisibil ca un numar restrans de membrii ai asociatiei sa beneficieze de subventii de la bugetul asociatiei, pentru ca o astfel de hotarare ar incalca principiul statutar al egaltatii in drepturi pentru toti membrii asociatiei.
Atentie ca orice bun achizitionat cu bani din bugetul asociatiei (indiferent de cota de participare) trebuie sa fie trecut in inventarul acesteia.
Boboc Ionel
Membru forum
11
Oras: Galati
Data nasterii: 23 Iun 1978

Mesaj de Boboc Ionel »

Cred ca marele avantaj al unei asociatii este ca reprezinta interesele unui grup.
Atunci cand faci asta ai altfel de reprezentare/cuvant in fata tertilor, in cazul de fata agenti economici care isi urmaresc propriul interese: profit/volum, altfel stai de vorba.

De aceea cred ca ceea ce ar trebui urmarit este doar (ca si in prezent dupa cum am vazut - in cazul contractelor cu diverse campiguri) obtinerea de reduceri suplimentare/oferte speciale diect de la comercianti pentru membrii asociatiei. (pe sistemul de vouchere, de ex.) sau sa ne organizam cu strangerea unui numar de comenzi de grup (de ex. liste cu achizitii panouri solare. altfel obtii pret la 20 buc decat 1).

Si nu cred ca e cazul de subventii...banii asociatiei pot fi folositi la alte activitati benefice interesului comun.

Parerea mea.
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Hop si eu cu parerea! Daca gresesc ... am un singur furnizor de materiale pt. afacere ,deci exclusivitate . Am tot felul de facilitati reduceri ,plata la 30 zile,uneori plata in rate direct in magazin . As spune ca asa se ghisefturile :D vorba unora
"Pe linga plopi fara sot adeseori treceam
Puteam sa trec si printre ei Dar ce ghiseft aveam ?"
Nimic nu este non profit ,haideti sa fim seriosi , vrem noi membrii ,cotizatii reduse , fara nimic in schimb? Vine cineva degeaba?
Am sa fiu pus la zid , ce caut eu pe aici. Din convingere fara alte scopuri ,din placere.
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pana cand ma consult cu colegii din CD , inchid acest topicpt pt. ca deja am primit 4 ( sesizari ) mesaje PM cum ca au inceput dupa cum vedeti sa-si dea cu parerea membrii forum despre bugetul asociatiei ... (nefiind membrii ai asociatiei ) ceea ce nu e normal .

Vina este a mea 100% pt ca am postat aici aceasta idee in loc sa o trec NUMAI IN ZONA vizibila membrilor asociati .

Am facut-o pt a fi la vedere si achizitiile facute si avantajele membrilor asociati , dar dupa cum a scris Cosmin e posibil ca aceasta idee sau acest proiect sa aduca si nemultumiri unora ce nu vor beneficia de astfel de avantaje .

Voi reveni cu acest topic in alta forma, probabil in ideea de a face o lista cu cei ce doresc a se grupa pt a achizitiona astfel de materiale sub forma unui grup , chiar si fara a fi asociati sau subventionati de ClubRV-RO .

Pana in momentul in care voi prezenta aceasta idee Adunarii Generale , am hotarat cu colegii din CD sa nu luam nici o decizie in acest sens .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Solutiile de wc de la dl Vancsa Levente http://www.pieserulote.ro cele 25 seturi Thetford albastru + solutia roz gratuita s-au terminat ...
O sa mai comand altele la dansul cand va fi cerere...
mai am una..

Toate s-au dat la pret de achizitie si transport zero ( curier) .

Pe deasupra dupa cum ati vazut ne-a mai dat si cateva obiecte in plus pe care le am oferit la intalniri ... ( sponsorizare BERGER ) de la Dl Vancsa pt concursuri .
Încuiat