topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu sunt de 7 zile la ENA chiar langa dusuri cu rulota .Intradevar terenurile dinspre promenada sunt in santier dar inspre strada e iarba si destui pomisori cu umbra .Prețul ca anul trecut 80 ron de echipaj (2 adulți si 5 kinderi marisori ) curent si apa inclus .La Pirivoli mi-a cerut 140 fara a putea trage apa la rulota , doar curent .
Andrei Grigoras Renault Espace si Tabert 585 DM 0723850062
Dacă vrei să vezi ceva, mergi la Hanul Piraților la camping.
Acolo e cam 90 pe zi per echipaj de 2 adulți + 1 copil + curent nelimitat + orice mai puțin wifi.
Au pază permanentă, acces doar pe bază de brățară, foarte curat.
O să scriu despre asta mâine.
Am incercat un parteneriat cu dl Enache anul trecut ... nu a mai dorit decat la un pret mare ....
IN 2013 a acceptat acum n a mai dorit sa colaboram pt ca in iul si aug mi a spus ca oricunm are clienti si fara noi . CLubrv ...
Am discutat cu dl Enache de la Navodari posibilitatea de la inchiria pt Clubrv prima data 1000 mp apoi discutia s-a "largit " pana la 5000mp... pt 1 sau 2 sezoane ... 2016...2017......
Am fost la fata locului si am vazut ... despre ce este vorba ....
NU s-a concretizat nimic pt ca nu aveam sumele cerute ..... consultarea in CD a dus la decizia ca nu ne putem baga in asa ceva noi Asociatia Clubrv Romania ... e prea mare proiectul pt noi.... luand in calcul ca avem incasari in jur de 100 ron de la 100-150 membrii anual ...
Ulterior se pare ca agasit clienti ... pt partea din fata de care am fost si eu ( NOI ) interesati ....
vedem ce va fi acolo ... probabil ceva demontabil pt ca autorizatie de construire NU SE DA LA ACEA DISTANTA fata de mare ... deci HOTEL nu va fi , nu cred...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Intr -adevar constructie in toata regula... probabil cu autorizatie in fata marii la 50m in timp ce pe mine m-au calcat de la apele romane de 3 ori la Tuzla ca suntem prea aproape de apa in conditiile in care n-am facut nimic care a necesitat aut de constr....
La fel ca si aici la .....Tuzla a aparut deja un parc de distractii cu carusel cu roata....mare si alte altractii intr-adevar nu constructii, in sschimb activitate comerciala DA.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com