Delta Dunarii 2017

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Delta Dunarii 2017

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am trecut pe calendarul Clubrv-Ro 8 sept ca fiind intalnirea din Delta , da daca dvs considerati putem vota pt mai tarziu sa fie mai racoare se poate.... insa m-am gandit sa nu inceapa copiii scoala...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Daca ar fi mai tarziu cu 1-2 saptamani, ar fi mai bine ! Se stie ca primele doua saptamani de scoala sunt de acomodare , de povestioare ...abia dupa 1 oct. intra cu adevarat "in paine".
Camper Hymer Exsis-t 588
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK daca vi se pare in regula 22 sept pot fixa pt 22 sept pt ca pe 8 sau 15 am sa merg sa conserv locatia de la Costinesti cu 2-3 colegi ....

Astept pareri sau participanti dupa care saptamana viitare il sun pe dl primar de la Jurilovca.
Tarcinschi Iulian
Membru forum
13
Oras: Galați
Data nasterii: 16 Iul 1968

Mesaj de Tarcinschi Iulian »

Daca ramane stabilita data de 22 sept.noi,Iulian si Florentina Tarcinschi spunem prezent! Zona este deosebita!
Tarcinschi
Maria Holom
Membru forum
14

Mesaj de Maria Holom »

Pentru 22 spun "Prezent ! " si fam . Holom si Argatu
Camper Hymer Exsis-t 588
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Familia Marcu - 2 adulti, 2copii, 1 pisicuta si 1 rulota. Acceptam data de 22 septembrie.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Am si eu o curiozitate: ce facem in acel camping care seamana mai mult a camp , fara un copac de umbra...? Fata de Laguna nu avem piscina, nu avem restaurant, nu avem ponton aproape de unde sa putem inchiria o barca..., ce am putea face acolo ?

Referitor la data daca se organizeaza dupa inceperea scolii eu nu pot participa indiferent de locatie.

Propun asa CONDUCEREA CLUBRV: vot pentru data, vot pentru locatie ( nu pot decide 2-3 persoane pentru cateva zeci)
Multumesc !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Indiferent de data sau locatie si daca mai raman locuri si pentru necotizanti, vin si eu impreuna cu Liviu Adrian .
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Dragos Marin

Nici o problema facem vot atat pt. locatie cat si pt. data ....asa e democratic .

Referitor la ce se face in acel camping... intr-adevar nu are umbra dar zona are potential ... ai ce face .
In sept nu mai e cazul de umbra neaparat .

Referitor la restaurant nu au mancat mai mult de 10 pers. la restaurant din aproape 80 de pers prezente la Laguna A. mi-a spus chiar patronul ...
Cu piscina ai dreptate e un +

Intr-adevar miniportul de la Jurilovca este la 1-2 km de locatie nu ca la Murighiol la 50m .....aici asa este ...

Se poate iesi pana spre mare prin Gura Portitei ,de aici de la Jurilovca ..... se poate vizita Gura Portitei ... sunt si 2-3 cetati in zona acolo se merge si la cetatea Enisala
http://www.cetateaenisala.ro/istoric.html

sau la Histria...
Se poate pescui in Lacul Razim sau se merge pe Dunare ...
Mai sunt si alte obiective turistice in zona .

NU tin eu neaparat sa merg la Jurilovca , insa mi s-a cerut ( de catre membrii ClubRV ) la ultimele intalniri 1 mai si Rusalii sa mai schimb locatiile si sa gasesc locatii noi ( inclusiv la sedinta am stabilit sa cautam noi locatii ) ....

Mi-e f simplu sa repet anual locatiile gen Gura Diham , Fagaras ( Laguna ) an de an aceleasi, insa la Murighiol suntem limitati la nr .mic de locuri si dupa cum ai VAZUT CEI CARE AU VENIT CU MASINI NU AU RESPECTAT REGULA MASINA AFARA CA SA AVEM LOC .
Astfel se face iar lista cu inchidere in 2 zile pe forum si unii raman pe afara ...

Dincolo mi s-a spus ca incap 40-50 RV la Jurilovca fiind spatiu cam dublu ... dar e adevarat ca nu e asa frumos si nu au umbra ...

IN LAGUNA A. ( Murighiol ) am fost ultima data 30 si era full pana la usa si randul dinspre pietris cam fara confort bagati unul in altul ...ultimii sositi ...

Sunt unii care pe 8 sept nu pot altii care nu pot pe 15 unii vor pe 1 altii pe 22...
Personal as prefera sa se ocupe daca se poate altcineva din CD de aceasta intalnire la care va anunt de acum ca pt. evitarea discutiilor inutile NU VOI ORGANIZA MASA FESTIVA (la restaurant) .

Daca mai aveti alte locatii de propus le bagam la vot. Drept de vot vor avea numai membrii ClubRV cotizanti adica acolo se va propune votul ... in acea zona ( ramura ) a forumului la asociati .

PS IN sondaj/vot poate intra si CampoEuro Club PArtizani dar sunt numai 25 locuri + casute si se trece cu bacul de la NUfaru...
Maria Holom
Membru forum
14

Mesaj de Maria Holom »

Dragos Marin scrie:Am si eu o curiozitate: ce facem in acel camping care seamana mai mult a camp , fara un copac de umbra...? Fata de Laguna nu avem piscina, nu avem restaurant, nu avem ponton aproape de unde sa putem inchiria o barca..., ce am putea face acolo ?

Referitor la data daca se organizeaza dupa inceperea scolii eu nu pot participa indiferent de locatie.

Propun asa CONDUCEREA CLUBRV: vot pentru data, vot pentru locatie ( nu pot decide 2-3 persoane pentru cateva zeci)
Multumesc !
Eu nu pot pe 1 sau 8 , dar nu asta conteaza : ori fara mine ori fara tine , intalnirea tot se tine !
Eu am fost una dintre cei care vor diversificare , iar la Jurilovca cred ca ai ce face : pescuit, plimbari cu barca ,
iar accesul la Gura Portitei prezinta un mare avantaj . Iar de piscina , ce sa zicem , probabil ca nici vreme
pentru baie nu ar mai fi , plus ca aproape toata lumea a facut plaja sau baie peste vara . Oricum , asa e corect, sa se supuna la vot !
Camper Hymer Exsis-t 588
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Impartasesc aceleasi opinii ca si Maria Holom de la Ploiesti...

Am deschis si vot ca sa fie corect si sa nu fie acuzat CD-ul ca decide in interes propriu ... cumva ....sau dupa bunul plac .

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=114&t=9339

Mentionez ca votul este accesibil 2saptamani de azi numai membrilor ClubRV cotizanti care vor avea si prioritate la ocuparea celor 30-40 locuri ... dupa care... ce ramane liber se va oferi pe forum spre ocupare .
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Maria Holom scrie: Eu am fost una dintre cei care vor diversificare , iar la Jurilovca cred ca ai ce face : pescuit, plimbari cu barca ,
iar accesul la Gura Portitei prezinta un mare avantaj .
Cu ce am putea sa mergem noi cei cu campere 1-2 km pana unde am putea sa luam o barca de la acel miniport de care spune Ciprian ? eu nu am cu ce...
De acord cu tine Maria Holom ca este un avantaj Gura portitei dar la fel, cum ajungem acolo ? cu ce ?

Ma rog vom vota fiecare si pana la urma si cu mine si fara mine intalnirea tot se tine... :lol:
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Scrie răspuns