Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am revenit din concediu, unde a fost extraordinar, la Malul Marii, dar dupa 3-4 zile , am observat ca la bucatarie a inceput sa curga usor un firicel de apa din bateria de la chiuveta. Cand inchideam pompa, dupa aproximativ 3-4 minute se oprea. Mentionez ca am o rulota Bailey Ranger , englezeasca cu presostat. A mai intampinat cineva aceasta problema?
Sa fie presiunea prea mare in instalatie sau defecta bateria de la chiuveta? Mai jos atasez doua poze cu aceasta. Are cineva de vanzare o asa baterie? Si pompa si bateria sunt Whale ! Din cate am vazut bateria nu are niciun contact pe ea !
Va multumesc !
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
... a imbatranit... atata tot... si nu mai poate tine o presiue ridicata . Remediere : micsorati presiunea apei din instalatie ... :idea: : inlcuire garnituri interioare.... achizitionare baterie noua..... NU SH !
Pentru detali :idea: ne puteti contacta telefonic .
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217