@Dragos Marin
Nici o problema facem vot atat pt. locatie cat si pt. data ....
asa e democratic .
Referitor la ce se face in acel camping... intr-adevar nu are umbra dar zona are potential ... ai ce face .
In sept nu mai e cazul de umbra neaparat .
Referitor la restaurant nu au mancat mai mult de 10 pers. la restaurant din aproape 80 de pers prezente la Laguna A. mi-a spus chiar patronul ...
Cu piscina ai dreptate e un +
Intr-adevar miniportul de la Jurilovca este la 1-2 km de locatie nu ca la Murighiol la 50m .....aici asa este ...
Se poate iesi pana spre mare prin Gura Portitei ,de aici de la Jurilovca ..... se poate vizita Gura Portitei ... sunt si 2-3 cetati in zona acolo se merge si la cetatea Enisala
http://www.cetateaenisala.ro/istoric.html
sau la Histria...
Se poate pescui in Lacul Razim sau se merge pe Dunare ...
Mai sunt si alte obiective turistice in zona .
NU tin eu neaparat sa merg la Jurilovca , insa mi s-a cerut (
de catre membrii ClubRV ) la ultimele intalniri 1 mai si Rusalii sa mai schimb locatiile si sa gasesc locatii noi
( inclusiv la sedinta am stabilit sa cautam noi locatii ) ....
Mi-e f simplu sa repet anual locatiile gen Gura Diham , Fagaras ( Laguna ) an de an aceleasi, insa la Murighiol suntem limitati la nr .mic de locuri si dupa cum ai VAZUT CEI CARE AU VENIT CU MASINI NU AU RESPECTAT REGULA MASINA AFARA CA SA AVEM LOC .
Astfel se face iar lista cu inchidere in 2 zile pe forum si unii raman pe afara ...
Dincolo mi s-a spus ca incap 40-50 RV la Jurilovca fiind spatiu cam dublu ... dar e adevarat ca nu e asa frumos si nu au umbra ...
IN LAGUNA A. ( Murighiol ) am fost ultima data 30 si era full pana la usa si randul dinspre pietris cam fara confort bagati unul in altul ...ultimii sositi ...
Sunt unii care pe 8 sept nu pot altii care nu pot pe 15 unii vor pe 1 altii pe 22...
Personal as prefera sa se ocupe daca se poate altcineva din CD de aceasta intalnire la care va anunt de acum ca pt. evitarea discutiilor inutile NU VOI ORGANIZA MASA FESTIVA (la restaurant) .
Daca mai aveti alte locatii de propus le bagam la vot. Drept de vot vor avea numai membrii
ClubRV cotizanti adica acolo se va propune votul ... in acea zona ( ramura ) a forumului la asociati .
PS IN sondaj/vot poate intra si CampoEuro Club PArtizani dar sunt numai 25 locuri + casute si se trece cu bacul de la NUfaru...