Boiler Truma Therme TT1

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Boiler Truma Therme TT1

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Salutere.
Va adresez o intrebare legata de boilerul electric Truma Therme TT1, cel in varianta paralelipipedica, care in mijlocul verii sa spart si curge. Cum si prin ce miracol a decis el sa isi deschida o crapatura de aprox 2.5-3 cm pe partea laterala nu stiu, mai ales ca e vara si cald. Dar poate ca era acolo de asta iarna si abia acum a inceput sa curga pt ca de verificat traseul la furtunele de apa rece si calda il verific periodic, mai ales in conele mai usior accesibile.
Intrebarea este daca se poate lipi acest boiler, sau daca are cumva un rezervor mai in interior decat ceea ce se vede. El este "imnracat intr-un invelis izolator sintr-un burete ceva.
Pentru moment am suntat boilerul cu un furtun dar as vrea sa introduc inapoi incircuit boilerul functional, nuca l-as folosi prea tare dar tot am baterii cu apa calda si rece macar sa fie functional

Multumesc
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Lucian Munteanu
Membru forum
9
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 04 Mai 1977

Re: Boiler Truma Therme TT1

Mesaj de Lucian Munteanu »

Buna seara. Am patit și eu ceva asemănător cu boilerul... Nu are alt recipient, este doar un plastic subțire din păcate. Eu am cumpărat un boiler de 10 litri din Dedeman, i-am făcut racordurile, și funcționează perfect. Mai și tine apa calda de azi pe mâine , fiind bine izolat.totul este să îl umpleți in poziție răsturnat sa nu mai rămână aer că altfel are o inerție f mare - dai drumul la apa și crește presiunea gradual - oprești pompa și apa inca mai curge. I-am făcut un suport sa stea oblic, vertical (cum ar trebui el sa stea) nu încape sub pat. Are rezistenta de 1200w fata de 350 w cat avea cel original, deci apa se încălzește mai repede. i-am pus robineți sa pot să îl scot și să îl golesc ușor.
Sportage---==L__M__C
o...........o................. o
Scrie răspuns