La momentul anului 2008, cand s-au facut primele demersuri privind aderarea asociatiei noastre la FICC, statutul a fost completat cu precizarea clara ca promovam turismul rutier cu rulota, autorulota in unitati de cazare gen camping.
Deci, toate campingurile acreditate de FICC, dau aceste reduceri si pentru ca au o anumita garantie ca detinatorii de carduri ii vor vizita.
Proprietarii seriosi de campinguri din Romania, care au si multi vizitatori straini, nu se cramponeaza de contracte reinoite.
Avem si noi obligatia, insa, sa-i vizitam periodic.
Cel mai mult ii deranjeaza pe detinatorii de campinguri, promovarea excesiva a offcampingului.
Pentru noi, ca asociatie, ar fi o modalitate de a obtine reduceri, promovarea acelor campinguri care chiar merita.
La sfarsit de an putem face un clasament, cu stele, la toate campingurile de pe harta.
Stelele acordate si comentariile adaugate fac cea mai clara diferentiere.
Pentru acest lucru este nevoie de voluntari care sa prelucreze si publice in revista sau forum aceste clasamente.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Constantin Curelea scrie:
La sfarsit de an putem face un clasament, cu stele, la toate campingurile de pe harta.
Stelele acordate si comentariile adaugate fac cea mai clara diferentiere.
Pentru acest lucru este nevoie de voluntari care sa prelucreze si publice in revista sau forum aceste clasamente.
Ma angajez eu sa public in revista Clubrv nr. 4 care apare la 1 dec , clasamentul cu stele pe care le vor acorda prin sondaj de opinie colegii de pe forum ....
Imi fac timp si gasesc o solutie sa iau aceste date ori de la Cosmin Prund care facuse o aplicatie , ori o iau de la inceput ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Daca tot am inceput cu campinguri preferate, un loc deosebit este campingul din Carta, la 40km de Sibiu. Camping De Oude Wilg, in traducere Salcia Batrana. Propritarii oameni deosebiti, ne au primit la 11 noaptea dupa ce am sunat la Laguna Albastra si pe fix si pe mobil, unde nu a raspuns nimeni. La acest camping au raspuns instantaneu, am apreciat si am campat la ei. Este ideal pentru tranzit, pret echipaj 2-3-4 persoane 55 lei. Nu va speriati de localnici daca au mustati si palarii cu boruri mari. Ei sunt obiective turistice pentru straini si au un comportament civilizat. Magazin alimentar foarte bine aprovizionat la 50m de camping, multe obiective turistice in zona.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Greseala este a noastra,stiu ca dau drumul la multe discutii ,dar cand se incheie un parteneriat cu un camping trebuie luata in discutie un procent din pretul afisat pe siteul campingului.Unii dintre noi au trei copii altii unul-unii de doua luni altii de 12 ani;sa le traiasca si sa ajunga mari si fericiti,unii poate vin cu soacra sau cu parintii in aceeasi rulota,copiii sau nepotii etc.Dintr-un Vito sau similar pot cobora 7 persoane ,copii sau adulti.
Termenul per echipaj este ambiguu si se pot naste discutii.
Repet ,discountul pentru membrii acestui club trebuie facut din procent din pretul de baza si nu per echipaj.Mai multe la AG urmatoare.Nu este numai Fagaras si Darmanesti...mai este si Malul Marii Navodari. Si vor fi si mai multe daca se merge pe acelasi format. Personal am stat de vorba cu administratorii a doua din cele trei locatii mai sus mentionate.
@Rosca Ciprian, eu am spus ca nu a respectat pretul propus de el. Eu platesc lejer 50 de euro pe zi atunci cand merita.
Stiu ca sunteti prieteni ca asa a zis si el, dar daca tu, in conducerea clubului, pui astfel problema, ma gandesc daca locul meu e aici.
Sau poate facem doua cluburi, la fel ca la manele si fara - cu sau fara copii. Urat!
Camping Aviator, Poiana Tapului, Busteni.
50 lei parcare rulota/luna.
Eu din Pallady pana acolo, plecat de acasa joi la pranz, sosit acasa luni dupa amiaza, drumul, pe autostrada, fara rulota (ramane in camping aviator) cca. 1 3/4 -2 ore
Nu este elegant. Dorm cu dopuri in urechi, dar am bucataria lor (nu-mi "imput" rulota cu mirosuri de mancare), apa calda, dus, toaleta lor. Se mai intampla si un reglaj , pana la rulota sau masina. Electricitate. Multe posibilitati de petrecere a timpului in mod placut.
Totul la 25 lei/noapte.
Maine vreau sa fac un test de 2 zile la Camping " Cheile Rasnoavei". Adevarat ca acolo este 80 lei/noapte. Mai elegant. Sa vedem daca merita.
Traiasca Ziua Rulotistului - 1 Decembrie.
CAMPING URSULET din statiunea Durau (jud.Neamt).
Raman consecventa si dau prioritate in alegeri campingului Ursulet din Durau, fiind considerat de noi "a doua noastra casa". Poate nu este destul de modernizat dupa gusturile unora insa are tot ce este necesar unei campari decente : apa rece, apa calda, curent electric, acces la bucataria utilata, in caz de vreme rea acces la sala de mese din incinta, gratar in curte si un foisor unde se poate lua masa si, nu in ultimul rand un peisaj de poveste, campingul fiind inconjurat de padure iar in fata fiind strajuit de Ceahlau. Toti membrii Clubrv care au trecut pragul campingului Ursulet in ultimii doi ani au beneficiat de discout, 30 ron de echipaj (un echipaj = 2 persoane si maxim 2 copii).
A doua optiune ar fi camping LAGUNA ALBASTRA din Fagaras. Acest camping, dupa parerea mea, intruneste aproape toate cerintele unei campari civilizate. Nu pot sa ma pronunt asupra acordarii discount-ului pentru membrii asociati deoarece in aceasta vara nu am ajuns la Laguna Albastra.
A treia optiune este camping RUNC din Vatra Dornei.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Am fost, in afara evenimentelor organizate, in majoritatea campingurile partenere in toti acesti 10 ani de existenta a asociatiei.
Reducerile pe care le-am primit au fost proportionale cu nr. de membri din echpaj fata de tariful de la data respectiva. Si am fost 2, 3 sau chiar 4 adulti in echipaj.
Si la Darmanesti, Vampire, Salisteanca, El Dorado, etc. plata afost facuta astfel.
La fel este si cu cardul FICC, in strainatate. Se pot legitima max.7 membri, discountul fiind proprtional cu pretul afisat.
Rolul CD-ului este sa prezinte cat mai multor campinguri asociatia, legitimatiile ca model si valabilitate si sa incheie contracte cat mai avantajoase. Contractele trebuiesc inoite cand expira.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Sper ca postez unde trebuie:
In perioada 15-30.06 am fost intr-un concediu in Ungaria.Am stat 8 nopti , cumulat nu consecutiv , in camping Sarkany in Nyirbator si 4 nopti in camping Haller in Budapesta.
Am beneficiat de reducere 10 % la ambele campinguri in baza cardului club rv/ CCI. La un calcul rapid : 8x10 + 4x9 =116 lei - 100 lei cotizatia( pentru cei cu vechime :D ) =+16 lei.
P.S.: pentru cei care vor sa devina membri cotizanti