S-a mers la Laguna 3 ani la rand .....oamenii vor altceva.
Am gasit la Jurilovca o locatie azi vorbesc cu primarul . E camping nou ( municipal ) va pun si poze.
Cojocea MIhai mi a trimis pozer si detalii ...( un coleg de al nostru ) ... el a gasit de fapt locul ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
La Laguna nu se mai pune accent pe campare, suntem din ce in ce mai inghesuiti in colt si de fiecare data e dat tot la camere...
Locul de campare se tot strange inchide... se vor face inca cateva casute bungalow.... 4 *
Aici la Jurilovca incapem si 40 de rulote si e cu iesire la Gura Portitei in 30 min la mare.... max 1 h....
Portul e la 1 km.
Daca e cald se poate face un vot sa mergem in loc de 31 aug-2 sept sau 8 sept cu amanare de 2 saptamani sa nu fie soare puternic....
In zona sunt mai multe obiective de vizitat... nu s-a mai mers in zona cu clubul pana acum ...
Cred ca e ca si cum am fi facut la Gura Diham 1 dec a 4 -a oara sau revelionul tot la Fagaras.... lumea se satura de aceleasi locatii si renunta sa mai participe atunci cand sunt repetate sistematic acelasi locatii la aceleasi date ... in fiecare an ...
Daca se vrea neaparat Laguna Albastra Murighiol facem un vot n am nimic impotriva insa votul va fi in zona membrilor asociati (cotizanti ) nu la liber la public....
Varianta cu travesare la PArtizani de la NUfaru e f grea pt Campoeuroclub ca si trafic... e complicata si nu vom avea prezenta din pacate daca alegem asta ...