Delta Dunarii 2017

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Delta Dunarii 2017

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se propune organizarea intalnirii din Delta deja devenita traditionala in randul rulotistilor din Romania ...
Daca aveti de propus locatii , va rog sa o faceti ....

Pana acum nu avem decat 3 variante ...

-Camping Municipal Murighiol / Tulcea pe strada ce duce la Laguna Albastra ... este al primariei si are cca 50 locuri...
tarif cca 50 ron . NU exista alte facilitati sau umbra .

-Camping si pensiune Laguna Albastra Murighiol Tulcea unde am mai organizat in ultimii 3 ani , au si restaurant .
tarif cca 40-50 ron ... locuri disponibile max 30

-Eurocamp Partizani unde colegul Cojocar Daniel deja a fost sa faca o evaluare / analiza.
Au si restaurant si casute ...
Tarif aprox la fel ca si celelalte , insa accesul rutier se face traversand Dunarea cu bacul 5 min la Nufaru , apoi pana la locatie se parcurge un drum de tara neasfaltat de 8 km ...
Locuri disponibile max 25 .

Alte variante propuse de dvs unde sa incapa cca 50 rulote sau macar 40 ...

Discutia este deschisa 30 zile dupa care in zona membrilor asociati de voteaza data organizarii .... 1-3 sau 8 -10 sept. de asemenea se decide si locatia ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Re: Delta Dunarii 2017

Mesaj de Dragos Marin »

Cred ca tot la Laguna e ok..., sau poate ne-am obisnuit noi...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Eurocamp Partizani ....perioada 1-3 septembrie
Autorulota Dethleffs Just 90
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Ciprian Rosca scrie:Eurocamp Partizani ....
Pai si daca incap doar 25 echipaje pe cine primesti si pe cine nu Ciprian ?

Locatia nu e de ajuns nici cea de la Laguna, dar de alta mai mica nici nu poate fi vorba...( ma rog asta e parerea mea...)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avem un coleg care a mers deja la Partizani si mi-a prezentat azi o filmare este de al nostru din ClubRV..... Cojocar Daniel ... care eu consider ca se pricepe destul de binept ca are si rulota si camper si a mai si organizat intalniri ( in calitate de membru CD DUSTER DACIA ) .... deci stie despre ce e vorba si a fost si la intalniri Clubrv .
NU m-a influentat nici spre da si nici spre NU dar mi-a aratat in poze si filme care e treaba acolo obiectiv ....

Se pare ca locul e mic pt mai mult de 25 de echipaje... de asemenea accesul rutier dificil nu e vorba de bac e vorba de drum de tara cu gropi pe care se merge cu 20 km/h 8 km si de accesul in camping care este cam dificil si stramt ... fapt pt care e destul de greu sa faci o intalnire acolo ....
N as vrea nici sa fiu acuzat ca inscriu 6 dn CD si inca 7 prieteni si se inchide lista fapt pt care recomand sa gasim o locatie de 40 -50 rulote dupa care la final fixam prin vot in zona membrilor asociati data 1 sau 8 sept oricum cred ca e bine ca in fiecare an sa fie pana la inceperea scolii si nu dupa......
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Eu am fost in delta acum doua saptamani. Am campat la Dunavatul de jos pentru 5 zile. Pentru cei interesati este vorba de pensiunea Mady si Andely. Una are locul de campare iar a doua are debarcaderul, restaurantul etc, si se afla la 30m una de alta. 15lei/zi/echipaj cu energie electrica si apa inclusa si acces la dus si toaleta plus loc pentru golirea casetei. 50lei/pers demi-pensiune (doua mese pe zi) care pur si simplu m-au "umilit" pentru felul cum au fost gatite si pentru calitatea materiei prime. In curtea pensiunii incap cam 5 rulote lejer si maxim 10 cu spatiul aferent pentru marchiza, cort, etc. 180lei/ora/barca foarte performanta pentru 8 persoane, pentru plimbare pe canale si admirarea vegetatiei si a faunei. Debarcader propiu unde se pot lasa barcile personale.
Pentru cine vrea informatii suplimentare, sa ma contacteze telefonic.
Sigur ca nu se preteaza pentru o intalnire a clubului, dar poate este interesanta pentru sejour individual sau in grupuri mici.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Nu vreau sa aduc nici o influenta asupra deciziei de organizare a intalnirii din toamna din Delta Dunarii!
Asa ca, va prezint aici filmuletul cu EuroCampo Partizani si... trageti singuri concluziile!
https://youtu.be/_rq3qbBGtNU
Drumul de acces de la bac pana la camping deste de 8,7 km din care, aproximativ 1,5-2,0 km sunt de drum foarte bun! In rest, aproximativ 7 km sunt de drum destul de rau pentru a merge cu rulota/camper (parerea mea!). Am promis ca voi incerca sa scot din camera on-board si sa fac si un film cu drumul (pe sensul de plecare).
In rest, pot spune despre partea cu restaurantul ca... mancarea este foarte buna, preparata de oamenii locului, si cu produse naturale din Delta si din gradina proprie a locatiei.

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
StefanPetre
Membru forum
10
Data nasterii: 27 Iun 1974

Mesaj de StefanPetre »

Laguna Albastra Murighior
Hobby 440 SFE an 1999
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ne trebuie locatie de minim 25 sau 30 rv
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Avand in vedere faptul ca la Laguna Albastra Murighiol se stiu deja spatiile si conditiile de campare, poate ca ar trebui sa optam pentru aceasta. Ca si perioada, preferam peroada 01-03.09.2017.
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

S-a mers la Laguna 3 ani la rand .....oamenii vor altceva.

Am gasit la Jurilovca o locatie azi vorbesc cu primarul . E camping nou ( municipal ) va pun si poze.
Cojocea MIhai mi a trimis pozer si detalii ...( un coleg de al nostru ) ... el a gasit de fapt locul ...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

La Laguna nu se mai pune accent pe campare, suntem din ce in ce mai inghesuiti in colt si de fiecare data e dat tot la camere...
Locul de campare se tot strange inchide... se vor face inca cateva casute bungalow.... 4 *

Aici la Jurilovca incapem si 40 de rulote si e cu iesire la Gura Portitei in 30 min la mare.... max 1 h....
Portul e la 1 km.

Daca e cald se poate face un vot sa mergem in loc de 31 aug-2 sept sau 8 sept cu amanare de 2 saptamani sa nu fie soare puternic....

In zona sunt mai multe obiective de vizitat... nu s-a mai mers in zona cu clubul pana acum ...

Cred ca e ca si cum am fi facut la Gura Diham 1 dec a 4 -a oara sau revelionul tot la Fagaras.... lumea se satura de aceleasi locatii si renunta sa mai participe atunci cand sunt repetate sistematic acelasi locatii la aceleasi date ... in fiecare an ...

Daca se vrea neaparat Laguna Albastra Murighiol facem un vot n am nimic impotriva insa votul va fi in zona membrilor asociati (cotizanti ) nu la liber la public....

Varianta cu travesare la PArtizani de la NUfaru e f grea pt Campoeuroclub ca si trafic... e complicata si nu vom avea prezenta din pacate daca alegem asta ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate face am discutat cu primarul ION EUGEN si am cerut si discount pret special pt ClubRv -30 % din tarif de asemenea materiale tusirstice de informare s.a.m.d...... rezervare integrala alocatiei de 40 rulote.
Prezint poze si votam data si daca e ok aici sau nu la locatia camping municipal Jurilovca.

mai multe foto ... pe grupul clubrv oficial facebook [b]( care a ajuns la peste 1000 de membrii )[/b] ..........aici

https://www.facebook.com/groups/clubrvo ... nref=story

Multumesc colegului din ClubRV Mihai Cojocea care s-a ocupat de problema .... a mers acolo ...

De la Jurilovca de poate iesi spre Gura Portitei si spre mare ... e ceva nou

Am sa trec si o lista de obiective turistice ...

https://www.google.ro/maps/place/Jurilo ... 28.8748169
Fişiere ataşate
IMG-20170709-WA0001.jpg
IMG-20170709-WA0002.jpg
Scrie răspuns