Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
ANTON PAUL
Membru forum
7
Oras: BOTOSANI
Data nasterii: 18 Mai 1962

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de ANTON PAUL »

buna ziua
ma numesc Paul Anton sant din Botosani si cred cel mai nou membru
am achizitionat recent o rulota marca Hobby 460 lux edition 2017 pe care o tractez cu un BMW X5 mai vechi
sant incepator in tot ce inseamna rulota dar invat repede
salut pe toata lumea cu aceasta ocazie si astept sa va cunosc pe cat mai multi
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Bine a ti venit va asteptam la intalniri!

Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
neculoiu maria
Membru forum
7
Oras: zarnesti
Data nasterii: 02 Noi 1972

Mesaj de neculoiu maria »

Bine v-am gasit, ne bucuram sa facem parte din comunitatea D-stra, suntem o familie cu 2 copii din Brasov si dorim sa facem noi conexiuni in lumea rulotistilor.
neculoiu maria
Membru forum
7
Oras: zarnesti
Data nasterii: 02 Noi 1972

Mesaj de neculoiu maria »

Revin cu mesajul de prezentare a noilor veniti si pt ca nu am gasit "User Control Panel" unde trebuie sa completez datele personale, marca masinii si a rulotei din dotare ma repet aici.
Bine v-am gasit, ne bucuram sa facem parte din comunitatea D-stra, suntem o familie cu 2 copii din Zarnesti-Brasov si dorim sa facem noi conexiuni in lumea rulotistilor. Detin o masina vwT5 si o rulota englezeasca Elddis.
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

neculoiu maria scrie: nu am gasit "User Control Panel" unde trebuie sa completez datele personale, marca masinii si a rulotei din dotare
In stanga sus, sub logo-ul comunitatii, sub "board index" ai "user control panel" - dai click pe "user control panel"

acolo, sub "user control panel" ai "overview", "profile" - dai click pe "profile"

acolo, in stanga, ai "edit profile", ( pui ce ai de pus), ai "edit signature" (pui masina, rulota etc), mai ai si "edit avatar" (pui o poza, dar pune-o mica-mica-mica, altfel este incomod pt toata lumea).

si bun venit, spor la rulotit, povestit, imprietenit si ce-o mai da Domnu'
(...)
Tucson, Avento
vlad mihai
Membru forum
7
Oras: Oradea
Data nasterii: 15 Iun 1982

Mesaj de vlad mihai »

Buna tuturor! Eu sunt Vlad, rulotist incepator din Oradea, si impreuna cu sotia mea Monika si copii Mihai si Paul am dat buzna in lumea rulotismului. Multumesc pentru toate informatiile pe care le-am gasit pe forum, mi-au fost de un real ajutor in achizitionarea casutei mobile Sprite Alpine din `90.
Drumuri bune tuturor si destinatii conform asteptarilor!
Hyundai Tucson 2.0 4wd + Sprite Apline
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Bine ai venit intre noi.Te asteptam la intalnirile organizare de Asociatia ClubRV.
Autorulota Dethleffs Just 90
mihaicobzaru
Membru forum
7
Oras: Pantelimon, IF
Data nasterii: 21 Apr 1978

Mesaj de mihaicobzaru »

Salutare tuturor.
Mihai sunt, calator de cand ma stiu, rulotist de 3 ani, sotie, un baiat si o fetita si multe planuri de viitor! Suntem din Pantelimon, If.
Avem o rulota Sprite Alpine, anul de gratie 1988 pe care o plimb cu un Opel astra 1.7DTI
Bine v-am gasit.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Bine ai venit!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Tufeanu Silviu
Membru forum
13

Mesaj de Tufeanu Silviu »

Bine ai venit!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

mihaicobzaru scrie:Salutare tuturor.
Mihai sunt, calator de cand ma stiu, rulotist de 3 ani, sotie, un baiat si o fetita si multe planuri de viitor! Suntem din Pantelimon, If.
Avem o rulota Sprite Alpine, anul de gratie 1988 pe care o plimb cu un Opel astra 1.7DTI
Bine v-am gasit.

Salut locuiesc in apropiere .....pe str Strandului mai spre padure... ( complex agrement spre Cernica ) ... mai avem un coleg tot din Pantelimon pe str Rascoalei..( Cojocar Daniel ) ..... cand ai timp ne vedem , ne cunoastem ! Bine ai venit !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dan Zamfirescu
Membru forum
7
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Noi 1967

Mesaj de Dan Zamfirescu »

Ma numesc Dan Zamfirescu, sunt din Bucuresti, detin rulota Hobby 440 Easy Deluxe fabricata in 2001 din 2007. Momentan o trag cu un Nissan Pathfinder (carnet de sofer B+E). Din 2007 plec in concediu cu rulota toata luna august in Europa. Am facut sejururi de circa o luna in Franta (3 ori - preferata noastra), UK (o data - foarte bine), Germania (o data - nu este in topul nostru), Spania (2 ori - o data in Sud, o data in Nord - foarte frumos), Italia (2 ori, o data in Sud, o data in Nord - tara foarte frumoasa, dar campinguri sub medie la calitate si peste medie la pret). Tururile noastre sunt dinamice, stam intr-un camping 2-3 nopti, vizitam ce este in apropiere si apoi mergem mai departe. Anul acesta aveam de gand sa facem un tur in Cehia, Slovacia, Polonia, dar Polonia a cazut din cauza regulilor tampite la plata drumurilor pentru ce depaseste 3.5T (tragator PLUS remorca), se plateste ca la camion. Asa ca acum ma gandesc sa mergem in Turcia pana in zona Marmaris (sau chiar Antalya). Am citit ca dintre dvs. sunt multi care au experienta in calatoriile din Turcia, o sa incerc sa va contactez, sunt nelamurit printre altele cu plata drumurilor. In incheiere va urez excursii placute si va stau la dispozitie in cazul in care considerati ca va pot ajuta cu sugestii din experientele mele rulotistice.
Nissan Pathfinder + Hobby 440; Bucuresti
Scrie răspuns