Buna tuturor
Avem un topic la baza Grecia/ Alexandroupolis( eventual un camping )
Plecand de aici va intreb despre ce postam in acest topic :despre Hotel Santa-Rosa ( nu gasesc info despre vreun camping cu acest nume gasesc doar un doar hotel ) , sau despre Camping Santa Rosa Italia (cred ca nu ne intereseaza Italia cand cautam si vorbim despre Grecia -zic eu cu scuzele de riguare ptr atentionare )
Personal doresc sa merg in Grecia / Alexandroupolis incepand cu 15 06 2017( ptr vreo 12-14 zile) si am gasit informatii doar despre Camping Municipal (Macris Avenue 68100 ( Traki ) email :camping@ditea gr
www.tieda.gr ) . Este prima data cand aleg aceasta destinatie complectata si de insula Samothraki (unde exista un camping tot cu numele de Municipal dar care nu are administrator inteleg fiind free dar avand apa potabila si current fiind o variant compensatory ptr cele 150 eur/dus + 150 eur/intors cu ferryboot-ul )
Va rog informatii/referinte daca exista/aveti despre acest Camping Municipal ALEXANDROUPOLIS cat A ( eventual date despre o posibila contactare ptr rezervare -pe ce am gasit nimeni nu raspunde nici macar pe telefon - daca accepta cardul FIICC ca tot l-am achizitionat decurand ) si eventual daca are si boungalouri de inchiriat sau alte solutii de cazare in camping ( merg in compania unui prieten care nu are rulota si nu vrea sa doarma in cort )
Deasemenea daca exista cineva amator de parteneriat in perioada enuntata mai sus m-ar bucura nespus sa petrecem cateva seri de vacanta impreuna
Multumindu-va anticipat va transmit
Salutari tuturor
M.Enache 0773 950 604