Costinesti 2017 lucrari de amenajare 9 iun

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Costinesti 2017 lucrari de amenajare 9 iun

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dat fiind faptul ca vremea nu a permis s-a amanat deplasarea noastra / montarea gardului pt weekendul urmator 16-18 iun .
Vom merge acolo eu , Nelu Isdraila si Alex Radulescu ... plecam vineri ... posibil sa vina si Viorel C-tinescu .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
dorubarsan
Membru forum
12
Oras: Fagaras
Data nasterii: 31 Ian 1976

Mesaj de dorubarsan »

Ca in fiecare an va sustin moral in aceasta intreprindere...
Din pacate distanta nu imi permite sa ajung pentru a ajuta la deschiderea locatiei, insa cu siguranta vom fi prezenti vara asta acolo...
Multumim pentru tot
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Incepand de azi se redeschide grupul wats up Costinesti ClubRV , deoarece oficial este si locatia deschisa iar in weekend suntem acolo ... la treaba .
NU vreau sa va va tot dea "beep" telefonul ...fapt pt care va recomand dati dezactivare sunet...

Nu voi adauga pe grup decat pe cei care-mi solicita asta intr un SMS sau pe wats up cu rugamintea sa-si scrie si numele pt ca azi am schimbat telefonul si nu mai am agenda...
Se vor evita discutiile inutile gen chat , acestea facandu se intre membrii in privat ... pe grup cei de la fata locului ne tin la curent cu poze si detalii ...permanent ...

Grupul wat 's up Costinesti ClubRV este disponibil numai catre membrii cotizanti si numai la solicitarea acestora daca doresc sa intre pe grup ... cum spuneam prin trimiterea unui sms sau mesaj pe w up ... cu numele ( obligatoriu ) .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost 6 pers in weekend la Costinesi de joi pana sambata dupa care vremea s-a stricat si au continuat lucrarile azi Dan PEEV si Alex Radulescu aflati la locatie permanent 1 luna de acum incolo ... tel contact 0722305868.

S-a montat gardul de plasa verde.
Avem stalpi cu iluminare cu led (cu mini panou solar ) si de asemenea la toaleta iluminare cu 6 globuri cu iluminare cu stocare in miniacumulatori pe care ni le-a adaptat colegul Florin Herciu ( NT ).
Toaleta este dotata cu bazin de apa si spalator pt maini cu pedala ( chiuveta similara cu cele din tren ) ... daca este cazul vom avea 2 de la 1 iun .
S-a facut contr de salubrizare sezonier si este achitat pe 3luni in avans.

Cismeaua este montata , avem apa curenta si furtune .
Imi voi face timp sa pun si poze pana atunci vedeti si aici ...

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2077664306

Membrii ClubRv sunt invitati la locatie cu observatia ca generatoarele de curent daca va sunt neaparat necesare le veti pozitiona la 50m de grup ca s anu deranjati ... de asemenea voi posta regulamentul de anul trecut care este acelasi ...

Imi fac timp sa pun si poze ...
Pt. alte detalii vorbiti cu responsabilul locatiei sau daca e cazul cu mine am nr de tel mai jos la semnatura .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Costinesti 2017 locatie proprie Clubrv

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost ajutati inclusiv de Dragoi Marian care desi nu poate munci fiind invalid ne-ea dat la mana o sfoara , un colier...

Locatia este deschisa si se anunta deja cateva echipaje pt saptamana viitoare ...
RESPONSABIL PRINCIPAL este Dan Peev toata vara pana in sept ajutat de Alex Radulescu IF) si probabil peste o luna si de Nelu Isdraila (GL) .
Tel 0722305868

Ma puteti suna si pe mine 0722 227 048.

Mai jos aveti ceva poze si regulamentul pe care suntei rugati sa -l respectati !
Se poate da clik pe poze le am pus pe site ul imgbb.com pt incarcare rapida ..." in bloc "...

Generatorul de curent poate fi folosit numai la distanta... de grupul de rulote .... minim 30 m...
Avem un vecin la vila care ne-a dat ocazional curent 220v dar nu putem face abuz pt ca apoi vrea toata lumea pt aer cond sau alte fite...

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Costinesti 2017 locatie proprie Clubrv

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost ajutati inclusiv de Dragoi Marian care desi nu poate munci fiind invalid ne-ea dat la mana o sfoara , un colier...

Locatia este deschisa si se anunta deja cateva echipaje pt saptamana viitoare ...
RESPONSABIL PRINCIPAL este Dan Peev toata vara pana in sept ajutat de Alex Radulescu IF) si probabil peste o luna si de Nelu Isdraila (GL) .
Tel 0722305868

Ma puteti suna si pe mine 0722 227 048.

Mai jos aveti ceva poze si regulamentul pe care suntei rugati sa -l respectati !
Se poate da clik pe poze le am pus pe site ul imgbb.com pt incarcare rapida ..." in bloc "...

Generatorul de curent poate fi folosit numai la distanta... de grupul de rulote .... minim 30 m...
Avem un vecin la vila care ne-a dat ocazional curent 220v dar nu putem face abuz pt ca apoi vrea toata lumea pt aer cond sau alte fite...

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

REGULAMENT CAMPARE COSTINESTI LOCATIE CLUBRV 2017

1. Accesul in locatie este permis membrilor Asociatiei ClubRV cotizanti sau a prietenilor acestora o singura data cu responsabilitatea unui membru asociat care-i cunoaste, locatia fiind una cu circuit inchis dedicata ClubRV ( a asociatiei de proprietarid e rulote din Romania )

2. Prietenii membrilor asociati , vizitatorii vor lua la cunostinta despre regulament chiar daca vin ca vizitatori la un gratar...

3. Cei care au invitati , raspund de comportamentul acestora si vor participa inclusiv pt. acestia la cheltuielile locatiei ,salubrizare, wc, in functie de nr. de pers. ( adulti ) .

4. Respectati indicatiile responsabilului locatiei pt. amplasarea RV-ului ! Intrebati unde puteti campa !

5. Depozitarea gunoiului se face numai in saci menajeri , iar acestia se duc in zona pubelelor. NU se pune gunoi varsat in pubele, se pune numai in saci.

6. Este interzisa folosirea gratarelor la nivelul solului, acestea ard iarba . Se vor folosi numai gratare suspendate.

7. Respectati acest loc ca si cum ar fi casa sau curtea dvs !

8. Este interzisa poluarea fonica, in special intre h22-8. Muzica la volum mai inalt se poate asculta NUMAI cu acordul majoritatii sau la evenimentele comune anuntate si la ore decente.

9. In perimetrul locatiei nu se arunca chistoace de tigari , coji de seminte sau alte resturi si nu se ard gunoaie sau resturi menajere. Avem contract de vidanjare , salubrizare s.a.m.d.

10. Golirea casetei WC de la RV-ul dvs . se va face numai in toaletele existente vidanjabile sau in rezervorul special /dedicat , dupa care se spala / se lasa curata zona WC ! Furtunul de apa NU se introduce in gura casetei dvs de la RV pt ca nu este igienic.

11. NU este permisa spalarea autoturismelor sau a RV-urilor in locatie si nici risipa de apa. NU este permisa modificarea instalatiei de la cismea sau alta adaptare cu diverse improvizatii....

12. In situatiile in care locatia este aglomerata (weekend sau varf de sezon) autoturismele pot fi parcate si in lateralul locatiei pe drumul de servitute.

13. NU este permisa folosirea de generatoarelor electrice , ( grup electrogen ) decat la distanta de minim 30 m fata de rulote.

14. Incalcarea prezentelor obligatii poate duce pana la expulzarea dvs. din locatie .

15. Achitarea contributiei dvs. pt. utilitati (in functie de nr de adulti casmpati si nr de zile) va rugam sa o faceti la inceput nu "alta data" ...

16. Nu umblati la lampile solare si nu modificati pozitia acestora nici a celor de pe stalpi si nici a globurilor de la toalete !

Pt. alte probleme puteti contacta si telefonic organizatorii / responsabilii locatiei Clubrv Costinesti .
trasnea alin
Membru forum
8
Oras: drobeta turnu severin
Data nasterii: 26 Feb 1984

Mesaj de trasnea alin »

Felicitari pentru munca depusa.. Asteptam cu nereabdare sa vina concediul.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Felicitari pentru munca depusă!

Un prim membru asociat care va sosi la Costineşti în data de 27 iunie 2017 este d-l PELIGRAD SORIN din Piteşti.
A achitat prin banca cotizatia de 130 lei, special pentru a veni la mare în aceasta locaţie.
Nu are deocamdată nici card FICC şi nici legitimatia locală.
Ii rog pe cei care sunt responsabili cu accesul, să-l primească în perimetrul amenajat .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Tufeanu Silviu
Membru forum
13

Mesaj de Tufeanu Silviu »

Buna seara,intentionez sa vin si eu cu familia in concediu la locatia ClubRV Costinesti,care ar fii pasi de urmat pentru a beneficia de locatie mentionez ca am fii doua echipaje (nași)dupa plata cotizatiei care o voi face saptamina viitoare.Exista o lista sau programare pentru luna august spre sfirsit.Multumesc si o seara buna va doresc.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In primul rand trebuie sa deveniti membru al asociatiei. In aug vor fi cateva rulote dar n am facut calendar cu programari
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Locatia va fi deschisa pana pe 8 sau 15 sept ....asta vor decide Petre Eduard (Buc) si respectiv Dacian Birca(SB) cei care stau si in septembrie cateva zile chiar 2 saptamani ...

Incepand cu data 20 aug se schimba responsabilul si anume dupa Dan Peev ramane la locatie Viorel Grosu ( CT ) , tel .0766223301, apoi voi fi si eu dupa cateva zile .. Ciprian LUPU (IF) tel 0722 227 048

La acest moment este inca acolo Dan Peev (GL ) tel .0722305868 care mai sta pana la data 20 aug . dupa care revine 1-2 zile la final cand vom inchide si respectiv conserva locatia ... in sept.
Scrie răspuns