Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Nu ascund afinitatea mea pentru concediile petrecute pe malul marii in Turcia . Daca anul trecut , din diverse motive , nu am reusit sa ajung pe acolo , anul acesta intentionez ca ultimele doua spatamani din august sa le petrec in Semizkum Mokamp - Silivri (TR). Plecarea din Bucuresti ar fi undeva in jurul datei de 18-19august , iar timpul de sedere in camping de doua saptamani. Ca si distanta , sunt undeva in jur de 580km din Bucuresti , iar ca timp trebuiesc alocate in jur de 10ore cu tot cu trecerea prin vami.
S-a tot discutat pe marginea concediilor in Turcia , de la documente necesare la cheltuieli , asa ca nu cred ca are rost sa le dezvoltam si aici . Oricum , daca sunt interesati de o experienta pe malul marii Marmara le stau la dispozitie cu detalii de la A la Z .
Voi lua legatura cu administratorul campingului si voi face cunoscute preturile de campare pentru acest an. :D
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
In campingul Semizkum Mokamp - Silivri , pentru acest an sunt urmatoarele preturi :
CAMPARE
- 20TL/pers
- 10TL/rulota
- 5TL/ curent
Ca si facilitati campingul dispune de :
- Wi-Fi
- Toalete
- Loc de spalat vase
- sezlonguri + umbrele impletite din nuiele
- dus pe plaja
- dus cu apa calda
Cei care doresc sa ia cursuri de wind-surfing au la dispozitie un instructor . Cursul se desfasoara cate 2ore/zi pe perioada a 3zile , iar pretul este de 500TL/pers.
Trebuie retinut si faptul ca 1Euro este foarte aproape de 4TL . asadar pentru o familie (2persoane) o zi de sedere in acest camping este de aprox 60RON !!?? ceea ce nu este deloc rau .
Skoda SCOUT+LMC545
Desi nu sunt economist , ci inginer , la o socoteala simpla (conform cursului BNR din ultima perioada) un Euro este 3.85TL.
Daca la ora asta nu sunt capabil de calcule , te rog sa ma corectezi . :D
In alta ordine de idei , am si spus de la inceput ca sunt fan declarat al concediilor in Turcia , si ca le prefer in detrimentul oricarei alte destinatii in acest moment. Din cate am mai citit pe net , se pare ca ceva mai ieftin ar fi in Albania , dar inca mai "sap" si inca mai astept ceva review-uri din partea celor care merg acolo . Albania este o alta destinatie de luat in seama.
Cand la noi in Romania voi gasi macar aceleasi conditii la pretul asta , atunci poate voi renunta la varianta Turcia. (Asa cum varianta de Paste in Bulgaria la all inclusive este optiunea mea numarul 1 UNU ).
Cipriane iti multumesc pentru incurajari si promit ca primul stavride prins din Marmara o sa ti-l dedic de la scosul din apa pana la baia in mujdei.
Skoda SCOUT+LMC545