Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vă rog din suflet cine îmi poate da relații despre cum pot repara toaleta din rulotă. Cînd vreau să o alimentez cu apă , îmi curge în rulotă . M-am uitat și sunt ceva furtune scoase și nu stiu să le pun la loc .
Rog ajutor :
Mulțumesc .
Bazinul de la toaleta are un singur furtun -de golire -care nu prea are cum sa curga in rulota.Cind scoti caseta pe partea cu furtunul de golire sunt niste conducte cu coturi ,toarna apa in rezervor si uitate la inbinarile alea pe unde curge si izoleazale mai bine .Sa speram ca nu sunt sparte ,sau sa nu aibe rezervorul vreo fisura.