Weekend la padure 16-18iun2017

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1964

Weekend la padure 16-18iun2017

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Cei care vor sa petreaca un weekend in apropierea Bucurestiului sunt asteptati in padure la Tantava incepand de vineri dupaamiaza .
Locatia este off-camping , cumva pe malul Argesului , in dreptul localitatii Gradinari (jud.Giurgiu) ; de la bariera Domnesti mai sunt aprox 15km .
Pentru indicatii de orientare si alte detalii ma puteti suna pe numarul din semnatura , sau puteti posta aici pe forum - cum va este mai usor . 😉
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

Re: Weekend la padure 16-18iun2017

Cum spuneau romanii : Veni , Vidi , Vici
Am fost , am stat , am fentat ploaia in fata . Vineri a fost o zi frumoasa , sambata a batut putin vantul si in jurul orei 15 a plouat timp de vreo 15min dar cantitatea de apa a fost foarte mica , duminica am strans si am plecat inainte de ora 12 cand a inceput sa ploua iar , de data asta "mocaneste" .
Pe langa cateva mici amenajari , ne-am ocupat si de gratar , caun , bere , si alte "sporturi" din astea.
A fost un weekend linistit si relaxant , si nu am decat sa le multumesc celor prezenti . 😉
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Baga si ceva poze cand ai timp ...sa vedem cum mai arata locul !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

Nu am facut foarte multe poze in acest weekend , si mai ales nu am facut detalii.
Ce pot sa va spun cu siguranta este ca : drumul de acces a fost pietruit , gazolul si iarba au fost cosite , am plantat o multime de flori ,iedera, vite de vie , arbusti , iar zona este ecologizata in mare parte ( doar in partea de la intrare mai sunt cateva ambalaje - pungi,hartii, pet-uri din cauza basculantistilor care opresc in fata barierei). In zona de campare este curatenie 100% , iar focul s-a facut numai in vatra dedicata sau pe gratare supraterane.

Imagine

Imagine

Imagine
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Scrie răspuns