Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua, tocmai am cumparat o autorulota care are demontat boilerul deoarece cica avea probleme la partea electronica. As cumpara un boiler pt apa calda pe gaz daca are cineva sau daca stiti de unde se poate cumpara. Multumesc . Tel. 0744586452
Va salut. Am eu un boiler functional, insa fara vas. Va propun una dintre urmatoarele variante:
- il repar pe al dv. (revizie completa cu garantie 6 luni);
- va vand doar placa si butonul de comanda (termostat);
- il cumpar pe al dv, defect daca are vasul bun.
Astept un raspuns (722120120).
Multumesc
Salut, sper ca , colegul Ionut sa repare boilerul tau .... daca nu reuseste el , la noi oricum ii dam de cap ! Cat despre achizitionarea un boiler la mana a doua , in aceasta perioada a anului, e ca la 6/49..... Te asteptam la atelierul nostru din Ploiesti , pentru orice tip de reparatie si modificare a rulota & autorulota :idea: :D
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217