Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
NU stiu daca au uitat dar s-a facut o luna... fapt pt care cei evidentiati sunt Trasnea Alin , Liviu Teica si cu tine @Florin S.
Am sa vad cum fac sa va trimit premiile, o sa facem un clasament , oricum esti abonat sigur 100% la un bine-meritat STEAG CLUBRV ROMANIA !
Salutari !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Premiile pleaca pe curierat in plimbare prin tara ... :lol:
Trasnea Ionut Alin din Drobeta Turnu Severin - premiu -set tricou si sapca inscriptionate ClubRV-RO
Teica Liviu din Craiova castiga masinuta Volvo macheta + rulota ( macheta ) , iar Smolnicki Florin din Suceava va primi steagul Clubrv-Romania
Va rog sa-mi scrieti in privat nr de tel si adresa pt a le primi prin curier din partea asociatiei...
VA multumim pt ca ne sunteti colegi si pt ca postati informatii si fotografii !
Lampa led ramasa o dam cuiva la 1 iun eventual...
Mă bucur pentru acest premiu, mă simt foarte onorat și vă mulțumesc!
Genul acesta de concurs mi s-a potrivit perfect.
Știți că ies cu rulota destul de des... off-camping.
Nu mă dau înapoi când este vorba să merg și în camping, mai ales la mare.... la Costinești! Abia aștept deschiderea locației de la Costinești!!! Visez la această locație din prima secundă de când am părăsit anul trecut Costineștiul!
Voi pune sus de tot, cu mândrie, steagul țării noastre și steagul Club RV. Sper să țină undița. :D
Doresc să vă mai mărturisesc încă ceva: mai lucrez la alte prezentări de locații (off-camping) sau evenimente.
După ce termin topicul despre aventura din Bucovina de la Codrii Seculari Slătioara, vă voi prezenta un alt loc off camping din județul Neamț. Mai exact: Mănăstirea Agapia. Datorită inimosului nostru coleg @Costică Apostol (sufletul, inițiatorul, organizatorul principal al acelei ieșiri) am petrecut câteva zile minunate la Agapia, sfârșitul lui aprilie-începutul lui mai, alături de colegii noștri @Dan Golăescu și @Cazacu Daniel. Am fost patru echipaje.
Este în plan și completarea la ieșirea de la Războieni-Parada Baloanelor. Lucrez mai greu, dar nu uit...
Toti 3 aveti si cate 10 harti A3 color Campinguri Romania Clubrv pt a da si altora.... care au nevoie ....pe care-i veti intalni pe drumurile patriei ...
Salutari si va multumesc in numele comunitatii de rulotisti pt ca postati informatii utile pt noi toti !
Intre timp la Camping Aureliano /Sebes am discutat si stabilit cu dl. Stanila Aurel un parteneriat cu 10% - pt ClubRV-RO, voi face un topic dedicat pt acest subiect... care zic eu e inca un pas inainte pt noi .... meritul NU ESTE AL MEU ....este al colegului Liviu Teica...pt ca a "pregatit" deja terenul inainte cu o vizita.... nu doar cu postarea de pe forum ...
Va salut si va imbratisez cu drag ! ( virtual ) :lol:
@Floirin (SV) salutari acolo la moldoveni ! va pupam .... !
Mulțumesc și eu încă o dată pentru premiu, cu scuzele de rigoare pentru întârziere, dar am făcut o ieșire pentru a testa noul meu ansamblu mașină-rulotă. :D
Ma bucur pt ca sunteti multumiti si am sa mai organizez pe viitor astfel de competitii cu toate ca mi-as fi dorit sa avem mai mult feedback.... adica sa fie 10 din care sa alegem catrsigatorii nu 3-4 ...