Costinesti 2017 lucrari de amenajare 9 iun

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avand in vedere deschiderea sezonului la data de 9 - 10 - 11 iunie convoc "adunarea de muncitori voluntari " :D in vederea amenajarii spatiului propriu ClubRV Costinesti al asociatiei ClubRV_RO a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania .

Se pare ca indiferent de parteneriatul cu Meduza ( Eforie Nord ) , unde vom solicita sa avem in iul si aug 40 in loc de 50 ron tarif echipaj ) ........ sunt destui colegi care vor sa-si lase rulota la Costinesti ( fixa ) sau sa vina aici pe o perioada mai mare vara ...

Conform dorintei membrilor asociati la aceasta locatie in 2017 vor avea acces numai membrii asociati (cotizanti ) ClubRV care au voie sa invite sau sa aduca pe cineva care nu este membru asociat ..repet.... (ca invitat) . Acesta va putea veni la locatie o singura data in calitate de invitat ...deci trebuie sa fie recomandat de cineva dintre noi ...(dintre membrii clubrv cotizanti ) si sa respecte regulile casei... de la tigari care nu se arunca pe jos pana la locul unde se varsa toaleta , gunoi depozitat la tomberon NUMAI IN SAC ( nu varsat ) .....s.a.m.d.

Pana acum cei care ne ajuta sigur sunt Alex Radulescu (IF) , Dan Peev (GL) ... vin si eu si mai astept si altii ... care vor sa puna pana pe motocasa , sapa etc ... O sa vb si cu Nelu Isdraila ( GL ) .
Mentionez ca stalpii de beton sunt deja montati , se va lega doar plasa , se tunde iarba si se monteaza cismeaua cu robinet , furtun , bazine etc ... daca e cazul construim si cabina de dus , daca nu facem 2buc model cort vertical ( cumparam ) .
La locatie de afla deja Sorin Trandafir ( CT ) si am sa-l rog si pe Rafael Miron ( CT ) sa ne ajute .

Voi cumpara plasa noua pt gard , amenajam cismeaua ( avem apa curenta ) si voi lasa din partea mea 1-2 foisoare pliabile pt umbra acolo (ale mele personale ) ...
Dupa 11 iun se va duce sa faca contractul de gunoi pt sezonul estival Alex Radulescu in numele asociatiei pt 3 luni si de asemenea am sa sun sa ne aduca de vineri 9 iun cele 2 toalete ( eco - vidanjabile ) ... pe o perioada de 3 luni ... conf. contract .

Cei care pot veni ma pot contacta daca vor sa ajute ... Ma sunati sau imi scrieti pe privat dupa cum vreti .

Se va merge pe participare la cheltuieli cu 10 ron /zi persoana ( adult ) , iar pt cei care stau peste 17-18 zile ....la jumatate .....pt ca acestia am observat ca mai si ajuta cu una alta pe acolo la mentenanta ...

Voi merge la vila ( vecinului) sa vad ce se poate face si pt conexiune curent 220v....

In zona membrilor asociati am sa prezint cheltuielile de amenajare , mentenanta , materiale , transporturi , consumabile ...s.a.m.d. de asemenea am s-o fac si la sedinta AGA, insa am afisat acest mesaj aici pt a fi la vederea tuturor existenta unei locatii proprii Clubrv la mare , prin amabilitatea colegului Nelu Predonu care ne-a oferit oportunitatea .... terenul ... gratuit .

Sunt max 23 locuri de ocupat simultan ( lejer ) fara sa ne calcam in picioare ... adica un pic de intimitate si corturi montate terase etc si 2-3 foisoare la comun ...

Cei care mai au pe acasa o motocoasa in plus sunt rigati sa vina sau sa ne-o dea macar imprumut ca "sa cantam la mai multe odata "
vineri si sambata dupa care duminica stam si noi de vorba la o bere un gratar ...

Va astept !

Iata cum incepeam treaba anul trecut .... intr-o o nota vesela...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: Costinesti 2017 lucrari de amenajare 9 iun

Mesaj de Florin Smolnicki »

Mult suces!
Sunt departe de mare, dar cu sufletul aproape de voi!

Este o veste fantastică ceea ce s-a anunțat în acest topic!
Am așteptat cu maxim interes acest anunț!
Mă bucur nespus!

Să vină vara, să vină vacanța, să mergem la Costinești!

:D :D :D
+40 749 233 299 (Orange)
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ca de obicei voi raspunde PREZENT.Îmi pare rău ca nu pot venii si la intilnirea membrilor asociației.
Fişiere ataşate
IMG-20160918-WA0028.jpg
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ionut Irimia
Membru CD
15
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Nea Nelu ma bucur ca te gasesc din nou la locatie cand o sa vin, ma bucura nespus ca esti mereu aproape de Club Rv! Am pus deja la rece digestivul..

Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ionut nu ai precizat perioada.
Fişiere ataşate
IMG-20160915-WA0009.jpg
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ionut Irimia
Membru CD
15
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Isdraila Ioan scrie:Ionut nu ai precizat perioada.
Voi face in asa fel sa ne intalnim Nea Nelu.. La mine cu perioada exacta e mai greu datorita serviciului, dar oricum ne vedem [emoji3]
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Daca nu plec la Timisoara in acel weekend (pe 11 se implinesc 2 ani de la trecerea in lumea celor drepti a tatalui meu) am sa fac tot posibilul sa vin si eu sa dau o mana de ajutor la cele necesare organizarii locatiei.
Nu stiu daca am sa vin in timpul verii acolo dar, cred ca, o mana de ajutor in plus la munca, nu strica!
In dotare am posibilitatea sa aduc o masina de tuns iarba (electrica), un trimmer si am sa vin si cu grupul electrogen.

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se confirma si prezenta lui Dan Peev (GL ) la lucrarile de amenajare ...vine primul incepand de la 1 iun chiar...
Pana revenim noi intr-o saptamana in masura in care poate ....va pregati putin terenul cu motocoasa...

Pana acum avem 2 din Galati si 3 de pe langa Bucuresti ...
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Repet, si aici, propunerea (oferta) de construire a unei cabine rigide pentru bazinul de golire a casetelor. Nu o sa pot veni in perioada propusa, dar am in plan sa vin la adunarea generala - nu e mare lucru sa luam de acasa niste scule, sa cumparam materiale si s-o construim intr-o dupa amiaza (adica ma bag s-o construiesc chiar eu; nu ca as refuza o mana de ajutor, daca e de unde).

La fel si pentru adaptarea unor lampi solare pentru toaletele ecologice - daca ele (ar fi bine sa fie ceva mai serioase) exista sau se cumpara pana atunci, o sa incerc sa le mesteresc.

(cred ca am vazut pe undeva o instalatie solara de gradina care ar fi destul de potrivita, la un pret acceptabil - 70 sau 80 RON; cele cateva globuri luminoase ar putea sa ilumineze ambele toalete, cred ca si pe interior, si pe exterior)
(...)
Tucson, Avento
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am inceput amenajarea vineri si sambata se monteaza gardul deja avem 2 rulote la locatie colegi car etund iarba pana venim noi pe 9 .

VA ASTEPTAM DACA VRETI SA AJUTATI !
daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Dupa cum am spus mai sus... din pacate nu pot veni la Costinesti pentru a pune mana la treaba!
Sper sa se rezolve treaba asa cum trebuie si... sa fie bine pentru toata lumea!

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avem 2-3 colegi ca si tine care ne sustin ( cu contributii la amenajari ) chiar daca nu sunt fizic cu lopata in mana ... ... chia si de la Suceava ... nu doar de aici de aproape ... ca noi .

Daca vremea ne permite maine ajungem la amenajari ... daca nu .. se amana cu cateva zile... intre timp va veni si Alex Radulescu ...
Deja astazi a sosit toaleta ECo de la Euo WC , iar sambata Rafael Miron (CT ) va aduce sarma pt gard , tomberoanele si tot ce trebuie ...

Saptamana viitoare vom avea contractul estival de salubrizare activat si achitat integral .
Va tin la curent cu toate datele ... merg personal acolo ( cu echipa de soc ) :lol: maine sau daca ploua maine... in urmatorul weekend...
Scrie răspuns