Prin corespondenta am primit vesti de la colegii nostri aflati la Datca Turcia la intalnirea internationala F.I.C.C. unde astazi am avut prin fam. Gheorghe si participare la sedinta F.I.C.C. anuala la care s-a anuntat organizare pt 2018 ..... 2019 in Franta si respectiv Germania pt. intalnitile ce urmeaza... ( avem si noi drept de vot ) fiind membrii... asociati FICC.
Pt. cei care nu stiu , Asociatia ClubRV-RO a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania este afiliata la Federatia Internationala de Camping si Caravaning , iar colegii prezenti la eveniment reprezinta comunitatea rulotistilor din Romania la aceasta intalnire .
Echipajele din Romania vor participa la defilarea ce va avea loc astazi la h. 18 , iar maine probabil am sa postez pozele primite de la ei . Am vorbit si la tel. cu colegii nostri care mi-au spus ca traseul a fost destul de dificil dupa Izmir pana la Datca , cu diferente considerabile de nivel ( relief ) .
La aceasta ora la intalnirea FICC sunt prezente 175 echipaje din care 4 sunt din Romania .......... ROMANII NOSTRI cu care ne mandrim !
Am facut cu colegii azi si o videoconferinta pe aplicatia "wats-up " astfel am putut sa-i salut si sa vad locul unde si-au organizat tabara ....
Au distribuit deja si o parte din hartile "Romania Campinguri / ClubRV."
Noi cei de acasa va salutam si asteptam in masura in care aveti posbilitati de conectare , sa ne tineti la curent cu detalii si foto....
REVISTA CLUBRV-RO RULOTISTI DIN ROMANIA a ajuns in original si la dl Pereira , presedintele F.I.C.C. , care a fost incantat sa se revada in fotografii alaturi de colegii nostrii care au participat si la celelalte intalniri internationale din anii trecuti ...
vezi nr 1 pag 17 ( pt cititorii online ) care n-au primit revista in original la Amara 2016 PASTE .... link / legatura internet...
http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b