Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara
Doresc sa construiesc o hala pentru parcare rulote ,autorulote .
Pret estimativ 100ron/lunar
Locatia este situata pe centura de N-W a Bucurestiului intre orasul Chitila si comuna Dragomiresti.
Ce pare aveti ?
Multumesc
Buna seara.
Eu pana acum 1 luna tineam rulota intr-o parcare privata/pazita din Popesti Leordeni si plateam 100 lei lunar.Am renuntat in momentul in care am observat ca toata zapada stransa din parcare era depozitata in jurul rulotei mele . Evident, am avut balta de apa sub rulota pana in aprilie:( Numai un posesor de rulota sau autorulota stie ce-i mai bine pentru atelajul sau, nu?
O parcare dedicata ar fi de mare folos(de hala nu mai zic) pt Bucuresti si imprejurimi.
Asteptam vesti despre derularea proiectului.
Bafta!
Daca este hala , DA .... fiind acoperita sunt interesat de 2 abonamene pt . autorulote , insa numai 6 luni pe an .
Recomand sa faci si pt. cei cu rulote pe zona descoperita la jumatate de pret parcare ....
Cineva care are rulota de 1500-2000 euro nu va da 1000-1200 ron pe an ... dar la parcare pazita "se baga" la 50 ron pe luna ...
Bine ar fi sa faci cu supraveghere video sau/si paza...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu stiu cand amortizezi investitia ....poate in vreo 30 ani.. :( eu nu cred ca merita sa iti bati capul ...doar daca ai niste bani de care vrei sa te desparti si sa ii bagi in ....feer..
In functie de autorizatii proiectul se termina in 2017 sau 2018.Hala este prevazuta cu control acces, camere supraveghere ,centrala detectie la incendiu si paza.
Suprafata terenului este de 5000 m2 pt inceput 500 m2 de hala.
Ai facut calculul cate campere/rulote poti parca in doar 500 mp?
Strustura metalica pt o hala de 500 mp fara stalpi interiori te va costa fara panouri si acoperis 30.000-35.000 euro :(
Bafta!
Salut.
Eu pana acum o luna imi tineam rulotele intr-o hala pe care din pacate a trebuit sa o eliberez.
Acum le-am mutat in fosta Fabrica de Tutun de vis-a-vis de Maternitatea Giulesti unde platesc 60 lei pe luna/loc +tva, cu factura pe firma. Locul este descoperit, nu hala.
Bogdan,cred ca este aproape si de tine locatia.
Ei au foarte mult spatiu de parcare, daca aveti nevoie va pot da contactul, asta pana cand termina colegul de construit hala.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
500 mp utili...max 20 rulote sau autorulote...----2000 lei lunar ...nu scoti nimic,mai aduci si acasa ,si asta doar pentru paza .La 300 lei de bucata incepi sa acoperi cheltuielile si sa iti ramana si de motorina ca sa mai vizitezi locatia.Ideea este laudabila,gestul frumos(chiar daca este o afacere_) dar pana la urma asta da pe hartie,munca voluntara.