Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutari si lui Bratu Dragos si celorlalti colegi rulotisti de pe forum ...de asemenea lui Stoenescu Mihnea V. caruia-i raspund, ca se poate sta fara probleme in perioada dorita si va sta la acest tarif toata perioada respectiva ( inceput de iunie ) .
7.5 ron de persoana ( adult ) , curent 220v , masina rulota incluse....
Chiar daca in sezon plin va fi mai scump , dupa aceasta intalnire avem promisiunea ca se va semna un contract de parteneriat prin care membrii ClubRV ( asociati ) / cotizanti ce se pot legitima cu cardul ClubRV valabil 2017 vor beneficia de reducere 30% .
Va voi tine la curent cu rezultatul final .
I-am promis administratorului ca vom veni in grup mare ca sa inteleaga ce inseamna comunitatea ClubRV, care iata ca poate ajuta un camping sa se relanseze pe piata ...
Bine ar fi sa faca si ei ceva imbunatatiri pe parcurs... ( le-am facut o lista deja ) de pretentii ...
Le-am promis de asemenea ca vor fi prezenti pe harta ClubRV campinguri Romania... pe care noi o distribuim grtuit prin efortul asociatiei , iata in 2017 cateva mii de exemplare , iar daca voi gasi sponsorizare mai facem si altele ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Membrul asociat care nu poate participa la A.G. din data de sambata 03.06.2017 poate transmite imputernicire de reprezentare unuia din cei prezenti.
Pentru a fi statutara, Adunarea Generala (AG) are nevoie de 50%+1 din membrii, prezenţi.
editat de Lupu Ciprian
aveti link mai jos pt membrii asociati /delegatii unde au acces numai membrii cotizanti .
Curelea Constantin (Buc ) 2p la RV ( membru asociat ) ClubRV-RO
Nistor Iulian (Buc ) 2p + 2 copii ( 3, 11 ) la RV ( membru asociat ) ClubRV-RO
Constantinescu Viorel ( GL ) 2p la RV ( membru asociat ) ClubRV-RO
Serban Cristian (Buc ) 2p la casuta ( membru forum ) simpatizant
Nistor Marius (Buc) 2p + copil ( 1 ) la casuta ( membru forum ) simpatizant
spunem si noi "prezent" la aceasta intalnire si ne anuntam participarea in urmatoarea formula:
- echipaj fam. Enachescu (din Braila) compus din 2 adulti + 2 copii (2 ani si 7 luni fiecare) + masina + rulota.
Multumim
Cu stima,
Cristi ENACHESCU
Mazda CX-5 2.0 + Dethleffs Camper 510 DB
Tel. 0745 37 47 40
Colegul nostru membru asociat MIHAI Radoveneanu ( nr 12. de pe lista ) mai inscrie 2prieteni (familii ) , alaturi de grupul din Berceni pe care l-am denumit "Stoica & Company " :D
39. Voicu Daniel
40. Georgescu Adrian
De asemenea am mai primit mesaje de la
41. Dobran Marian 2p + copii ( 3, 10 )
42. Lazar Cristian 2p + copil ( varsta nu o stiu a baiatului )
TOTI SUNT DIN BUCURESTI .
Astazi am discutat cu managerul de la Meduza si l-am rugat sa mai monteze daca se poate cateva prize...