Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
@RELU Z. / Tulcea Da au si casute ... cam modeste ..... suna-l pe Ionut ( manager ) 0726265803 si vorbesti / rezervi...
Casutele nu sunt cine stie ce , asta ca sa nu fi dezamagit ...
Tariful pe care-l stiu este 50 ron .
Pt. ceilalti colegi ...
Plata se face , repet la intrare , inainte de a merge pt. instalare ..... pe locul de campare .
Eu nu strang bani si i-am explicat ca nu mai fac lista sa umblu printre rulote cu " plugusorul " odata ce dansii au receptie ...bariera si persoana platita pt asa ceva .
Am sa-i dau lista noastra de pe forum ca sa vada ca avem familii cu numele conf. tabelului nostru cu al lui de la receptie sa vada cati oamenii sunt din ClubRV care au venit si asa cum i-am promis ca vom fi multi ... ca la final sa facem parteneriat semnat si se va veni cu legitimatia ClubRV in sezon la tarif preferential ....( cu discount ) 20-30 % ! ! !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
De la Ploiesti salutam Clubrv si ne anuntam participarea de Rusalii, astfel:
-Dragos Bratu- 2 adulti+1 copil de 9 ani, rulota, incepand cu 01.06.
-Ionut Galatanu-2 adulti + 1 copil de 9 ani, rulota, incepand cu 02.06.
De la Urziceni va participa, incepand cu 01.06. , Dan Diaconu- 2 adulti, rulota.