Va multumim ....dl Mihai Serban ( CAMPING AVIATOR ) , inclusiv pt vizita la stand !
La fel cum am procedat si cu dvs , am dat cate 50 de harti minim , cand am fost vizitati de un administrator de camping sau un mnager de show room de rulote cum este cazul celui de la Autorulote Romania /Romcaravan Otopeni sau Campoeuroclub Partizani , care ne-au devenit parteneri in urma acestui expo si vom avea o colaborare ... veti vedea... parteneriat , sponsorizare si sustinere reciproca /promovare .
Am sa expun pe larg toate conexiunile si relatiile , prieteniile pe care le-am legat si ce urmeaza sa facem dupa acest expo .
Multumesc pt. sustinere colegilor Predonu Ion , Geta Gheorghe, Curelea C-tin care tin aproape si si-au dat silinta sa ne prezentam onorabil , au fost prezenti la datorie alaturi de mine si Irina .
De asemenea lui Gabi Iancu pt ca si-a pus la bataie ... rulota.... lui Vancsa Levente / importator accesorii din catalog Berger
http://www.pieserulote.ro pt ca mi-a oferit prin sponsorizare produse pe care le-am dat acolo si le dau de Paste la intalnirea din weekendul ce urmeaza...
CELE 5000 DE HARTI au fost tiparite si cu 80% bani de la Blocool Service Busteni ,
reparatii rulote iar Terecoasa Adrian a fost prezent si el toata ziua sambata 8 apr la noi la stand , la fel si Levente Vancsa tot in calitate de sposnor de la Fritz Berger , ambii
ne-au sutinut prezenta la acest expo .
Pana postez aici toate fotografiile , dvs le puteti vedea si pe pagina facebook clubrv oficial
https://www.facebook.com/groups/clubrvoficial/
Colegii care ne-au vizitat si credeti-ma ca au fost multi rulotisti cunoscuti , care vin la intalniri ar putea sa ne ajute sa posteze poze si impresii aici ...
Deja pe forum vad ca dupa acest weekend se inscriu destul de multi ...
Am avut si 15 inscrieri in asociatie la acest expo.
Ne-au mai ramas si harti pe care cred ca le va da dl Curelea la expo Sf GHeroghe 29 apr la un targ de turism unde trebuie sa decidem daca raspundem invitatiei de a veni ca expozanti...
NI s-a propus sa venim pt ca ni se poate oferi cu drag un stand pt promovare rulotism in Romania .
2 impresii de final una cu plus una cu minus...
- unii din Bucuresti nici macar n-au fost curiosi sa vina la expo si sunt sute de rulotisti la Bucuresti ... din care peste 50 membrii in Clubrv ( asociati )
+ am dat 2 interviuri din care unul pt Cronica Carcotasilor la Prima TV :mrgreen: vedem mieruri h 20;30 daca au considerat a fi util subiectul...