La intalnire au participat 25 de familii cu tot cu colegii si prietenii cazati ....nu doar cei campati .
Peste cele 50 pers ( adulti) , au fost si cativa copii care au avut suficient spatiu pt a se juca... au incropit si un Kendama pe loc la care au primit baloane stegulete ... toti , chiar daca cei 2 ai lui Marcu Viorel ( VN) s-au evidentiat, fiind antrenati bine :lol: la acest gen de abilitati fizice si de coordonare ...
Am sarbatorit si 2 colegi Victor S (Buc) si Viorel M (VN ) , care si-au aniversat ziua de nastere , ocazie cu care seara s-a ascultat muzica si s-a dansat in aer liber. In camping in afara de grupul Clubrv n-au fost deca cativa clienti 2 la rv si 2 la rulota + ceva pe la casutele care erau la 100m de noi ...
Am mers la Steaua de Mare la spa - voi prezenta locatia in topic dedicat, de asemenea voi descrie acest camping intr-un topic dedicat ... camping , care este unul modest d.p.d.v. al amenajarii grupurilor sanitare , insa iti faci treaba , odata ce ai apa , curent , canal , spatiu mare si un tarif bun ... asta daca nu esti pretentios si iti permiti sa stai la Camping S sau GPM Holiday, ori Hanul Piratilor , care sunt net superioare fara comentarii... nici nu se pot compara
fiind si pe plaja... nu doar ca dotari ...
S-au facut plimbari in zona pe jos si cu biciletele ... nu doar gratare si conversatii la bere ... :lol:
In max. 24 h, dupa consultarea finala din CD , voi convoca AGA - Adunarea Generaala a Asociatilor din ClubRV care se va desfasura intre 1-5 iun sub denumirea de "Intalnirea Anuala a rulotistilor din Romania " aici sau in alta parte dupa cum se voteaza azi urgent in CD .
Deoarece nu aveam o lista mare de participanti si nici nu am avut timp liber in ultima vreme sa ma ocup de asa ceva , am lasat aceasta intalnire la liber fara program planificat cu activitati la ore fixe.
Va invit sa vedeti cateva poze pt inceput .... puteti posta si voi ... cei care ati participat...
upload a picture