Magia Baloanelor-Razboieni,jud Iasi 19 -21 mai 2017

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Doamna Raluca Spinu mi-a comunicat care-s costurile toaletei ...
Daca sunt doar cateva echipaje , cum se si vede pe forum , o sa pastreze /delimiteze pt spatiul de campare doar 1000mp , in ideea ca sa va completa lista pana la 10.. familii...
Vor delimita cu tarusi si banda avertizoare ... exista acceptul dlui primar care a fost informat de necesitatea unui loc de campare imporvizat .

Unul din colegii nostrii care este membru asociat Clubrv... cred ca RElu Deliu , va trebui sa-si asume tabelul cu plata pt toaleta... total 200 ron suma distribuita per nr. rulote...

Mentionez ca atat parcarea /camparea cat si acesul la festival sunt gratuite ...
La acest moment eu personal nu pot promite sigur ca ajung la eveniment .

"Revin cu tarifele defalcate:
- -- Chirie 1 toaleta 3 zile : 10 euro+TVA/toaleta/zi = 30 euro+TVA (livrare vineri dupa pranz)
- - Igienizare zilnica 3 zile: 5 euro+TVA/igienizare/bucata = 15 euro+TVA (igienizarea se va efectua sambata la pranz, Duminica dimineata si luni la ridicare )
- Costurile pentru deplasari pentru igienizare si livrare si ridicare toalete raman in sarcina noastra.
Multumesc si ramane sa tinem legatura pe mai departe!"
Raluca Spinu
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: Magia Baloanelor-Razboieni,jud Iasi 19 -21 mai 2017

Mesaj de Relu Deliu »

Pentru 3 zile de campare nu avem nevoie sa aducem noi toaleta ecologica. Casetele noastre rezista 3 zile. Organizatorii vor avea toalete publice grupate undeva. Nu vad rostul inchirierii unei toalete pe cheltuiala noastra, care va fi folosita de oricine. Altfel, daca va ploua, terenul nu va putea fi folosit si vom campa langa hotel, sau primarie. Zic sa comunicam doar numarul echipajelor probabile, fara alta implicare.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

Daca vremea este ok venim si noi!
Pacat ca nu mai sunt locuri la zbor
Vw Sharan + rulota Kip
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Eu am aflat de curand ca Primarul din Razboieni este var cu un prieten bun de-al meu! Daca se doreste o discutie mai apropiata, pot sa-l rog pe prietenul meu sa vorbeasca cu el si... poate avem un suport mai concret.
Nu stiu daca este o varianta buna/normala dar, cred ca ar merita incercat!
Daca se doreste suportul, va rog sa ma contactati si sa-mi spuneti (cu subiect si predicat) ce ar trebui sa abordam in discutie.

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Spun si eu prezent la aceasta intalnire, cu speranta ca nu o sa mai avem ploi si vant ca de paste ! :shock:
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Primarul de acolo este un om f. deschis , problema e ca nu ne poate asigura o locatie unde sa avem apa curenta , un furtun special pt partea de campare ... N-ar fi rau sa mai intrebe si altii daca au cunostinte ... eu am luat-o pe "partea oficiala", m-am prezentat si le-am trimis o scrisoare de intentie... din partea asociatiei ClubRV-RO ( proprietari rulote Romania ) scrisoare si email ( in paralel ) care au rezultatul........ stiut pus la vedere , adica ce se vede aici pe forum ...

Tot cu primaria s-a rezolvat punerea la dispozitie a acestui loc de parcare din care se face o partitie pt 3 corturi si 10 rulote... pt ca se pare ca nu e cazul de 20....

Pana in weekend am sa comunic exact nr de echipaje si probabil se va merge pe varianta lui Relu Deliu in care le comunic faptul ca rulotistii nu cer ( n-au nevoie ) de o toaleta la locul de campare, deci nu suporta costuri si am sa intreb inca o data daca in aceasta situatie se mai delimiteaza si rezerva loc special de rulote... dedicat .

Am transmis organizatorului ca dam un raspuns ferm la finalul saptamanii ca sa asteptam feedback din forum ...
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Deci, se deschide o lista cu participantii?
Nu de alta dar, cred ca ar fi bine sa stim cine vrea sa vina si sa stim cum ne organizam!
Noi zicem prezent!

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

O sa scoatem in fata lista si am sa anunt marti pe 2 mai faptul ca sunt pana acum 10 echipaje care vin , iar in cele 2 saptamani ramase probabil se mai decid cativa sa participe . Am inteles de la organizator faptul ca mai sunt 2 piloti care stau la cort pt ca n au ai gasit camera la hotel si ar mai fi o fam djn BV care nu stie de forum dar ar vrea sa vi a cu rulota ...
Voi anunta si faptul ca rulotistii n au nevoie de o toaleta eco la zona de campare odata ce nimeni nu isi asuma sa o plateasca dupa cum ati vazut in emailul pe care l am publicat ... in care m au anuntat ca nu o pof da pe cheltuiala lor.

Celor care nu stiu care este locul de camlare si unde , le recomand sa citeasca postarea aceasta a mea de saptamana trecuta .

viewtopic.php?p=115281#p115281
Dan Golaescu
Membru asociat
7
Oras: Iasi
Data nasterii: 27 Aug 1976

Mesaj de Dan Golaescu »

Prezenti si noi.Daca va pot ajuta cu cea mai mare placere fiind din Iasi.
Cu respect,
Dan Golaescu
Telefon : +40 740 789 932;
E-mail : dangolaescu@gmail.com
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

Avem acolo posibilitatea de a ne conecta la o sursa de curent ?
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va salut , la locatie nu veti avea nici apa , nici curent si nici toaleta.
Apa se va putea lua din zona din ce am inteles...

Am anuntat deja faptul ca nu exista pretentii si nici nu avm o lista garantata de participanti ,(probabil vin 10-15 rv ) de asemenea ca nu este nimeni din Clubrv -Ro care solicita pt grupul de rulotisti o toaleta care se va si plati la tarifele afisate de organziaor ... care pune la dispozitie aces spatiu fara costuri ... dar in regim de parcare .

La evenimentul care are loc langa parcare ( campare ) exsista 10 toalete eco ( cabine de plastic ) ce vor fi zilnic vidanjate si spalate.

Locul rezervat va fi de cca 1000mp... pt cei care vin cu RV-uri...
Mai au si ei cativa invitati fara parcare fapt pt care mi s-a scris intr-un email ca este posibil sa rezerve chiar pana la 2000mp pt 3 corturi si restul rulote .

Intrarea la festival ( MAGIA BALOANELOR ) de asemenea este gratuita ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca vrea cineva sa fie reprezentantul grupului poate anunta... eu nu garantez ca voi fi prezent... Cineva care locuieste mai aproape sau ajunge primul , ar putea fi coordonatorul grupului de rulotisti ...

Am primit email de la organziator, dupa ce am anuntat ca nu se doreste toaleta pt. rulotisti .... dar vor fi 10-15 rv prezente probabil .

"Buna seara,
Multumim de mesaj. Asa cum am zis, le vom oferi spatiul din coltul indepartat al parcarii. Ar fi bine sa vina de joi, pentru a putea intra usor acolo. Noi inca nu am facut programari la zbor, s-a facut doar o lista de intentie...
Vor mai fi probabil cateva corturi, cred ca ne vom orienta la 1500 mp. In cel mai scurt timp va voi trimite schita parcarii, in care delimitam locul de campare, in caz ca vor ajunge acolo si nu vor da de noi, sa stie cam in ce zona vor fi.
Eventual daca aveti numarul unui coordonator al grupului, ar fi grozav.
Va multumim pentru promovare si va asteptam !
Numai bine,
Raluca "
Scrie răspuns