Buna ziua,silviu ignatius scrie:Va salut
Pana la urma ati mai facut excursia in Balcani?
asteptam impresii.
Eu in plan pentru anul 2014 propun urmatorul tur al Balcanilor, cu o durata de 21 de zile, plecare in perioada 01-15 iulie din loc. 23 August Constanta.
Traseu
loc.23 August Constanta 4 nopti- Bulgaria plaja Arapia-2 nopti- Grecia pe continent la plaja 3 nopti- Muntenegru 2 nopti- Dubrovnik 4 nopti- Parcul Plitvice din Croatia 1 noapte- Zagreb 1 noapte Slovenia 3 nopti- Clisura Dunarii 1 noapte .
Distanta aroximativa 4000 km- 400 litri motorina aproximativ 2800 lei.
E cineva interesat pentru un grup mai mare?
Stam la soare in Romania, Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Croatia
Vizitam prin grecia, Dubrovnik, Zagreb si Liubliana
Frumuseti naturale clisura, pesteri si parcuri naturale
Daca sunt doritori putem face si o excursie de 1 zi la Venetia din Croatia cu feribotul
Am fost scurt dar se poate detalia.
Cu stima
Si eu as fi interesat de partea aceea a europei...mai ales Muntenegru..., dar din pacate colegii nu vor sa scrie...degeaba scriem noi care suntem cativa daca cei mai multi nu scriu..., intr-un final am renuntat si eu sa mai scriu tocmai din aceasta cauza, ca nu scrie toata lumea sa avem ce invata unul de la altul...Alin Mihaila scrie:Dupa lungi cautari pe forum am realizat ca sunt destul de multi colegi care au calatorit in Balcani in ultimii ani, dar putini au lasat review-uri despre locurile vizitate. Cred ca firesc, natural ar fi sa impartasim impresiile din vacantele noastre pentru a aduce plus valoare comunitatii din care facem parte,
Dragos, am urmarit cu interes experienta ta catre Atlantic si de acolo mi-am luat cateva referinte... Nu cred ca trebuie sa renuntam la descrierea locurilor vizitate, cred ca trebuie doar sensibilizati toti membrii comunitatii si incurajati sa posteze. Daca ar fi renuntat si dl. Rusu, dl Curelea si ceilalti rulotisti cu state vechi am fi mers in "blind" prin mai toate partile Europei. Eu promit sa fac un reviw cand ma intorc, dar pana atunci... Sunt un pic stresat pentru ca voi pleca singur si in aceasta vacanta, eu cu sotia si cele doua fetite, la fel ca in cea de anul trecut (Ungaria-Croatia-Serbia), dar asta e...Dragos Marin scrie:Si eu as fi interesat de partea aceea a europei...mai ales Muntenegru..., dar din pacate colegii nu vor sa scrie...degeaba scriem noi care suntem cativa daca cei mai multi nu scriu..., intr-un final am renuntat si eu sa mai scriu tocmai din aceasta cauza, ca nu scrie toata lumea sa avem ce invata unul de la altul...Alin Mihaila scrie:Dupa lungi cautari pe forum am realizat ca sunt destul de multi colegi care au calatorit in Balcani in ultimii ani, dar putini au lasat review-uri despre locurile vizitate. Cred ca firesc, natural ar fi sa impartasim impresiile din vacantele noastre pentru a aduce plus valoare comunitatii din care facem parte,
Despre Serbia am scris si eu anul trecut si da, confirm cele spuse de dumneavoastră, dar despre Muntenegru, Albania, Macedonia, Bosnia n-am gasit mare lucru...Bratu Dragos scrie:Am descris, intr-un post de anul trecut, calatoria in Croatia si se gasesc acolo si referinte despre Serbia. Dupa parerea mea este o tara frumoasa si sigura. Traseul urmat de-a lungul Dunarii, pana la Belgrad, este deosebit. La intoarcere am oprit intr-o benzinarie de langa Belgrad si ne-am odihnit o noapte fara probleme. Despre Muntenegru, sincer, sunt avid de informatii. Vreau sa merg anul acesta si am ceva necunoscute legate de drum. Ma incurajati sa-l parcurg cu atelajul din semnatura? Drumuri bune va doresc! Dragos Marin nu ezita sa postezi!