Concurs maraton 30 zile informatii /locuri campare

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Concurs maraton 30 zile informatii /locuri campare

Mesaj de Lupu Ciprian »

Concurs maraton 30 zile publicare infomatii utile pt rulotisti , locuri de campare...

Propun un concurs maraton de informatii utile pe forum , adica noi locatii care nu exista la noi pe forum, de la campinguri si pana la fel de fel de locuri off camping unde se poate campa , cu rugamintea sa prezentati adresa , locul cu poze , eventual nr. de tel sau site ( de prezentare pe internet ) acolo unde exista asa ceva ...
Se incepe de acum , azi , 25 .04. 2017 ...se poate posta la rand .....consecutiv si alta data moderatorii le muta si le impart pe categorii.... le luam noi si le punem unde trebuie cu timpul, deci postati aici .
Se inchide la data de 25 mai concursul peste de 30 zile dupa care 1 saptamana pana la Rusalii se voteaza primii 4 castigatori care vor primi premiile .
Va rog sa participati in a aduce infomatii si poze pe forum chiar daca nu va intereseaza concursul sau premiile... postez si eu ... membrii CD nu pimesc premii si nu intra in competitie, dar vor posta si ei.... veti vedea...
Va rog sa intrati in acest joc ce poate aduce un plus comunitatii de rulotisti si forumului ! Poate asa imbunatatim si harta de campare , editia 2017-2018... pe care o scoatem in toamna...
Vor vota absolut toti membrii care se logheaza pe forum.

Premii :
Locul 1 tricou + sapca ClubRV-RO ( model cu sponsori )
Locul 2 steag clubrv
Locul 3 corp iluminat 50 w led 5x50cm
Locul 4 Masina volvo + rulota macheta exponat la scara
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Concurs maraton 30 zile informatii /locuri campare

Mesaj de Lupu Ciprian »

Inainte de a posta puteti face o cautare pe forum din caseta dreapta sus ca sanu postati ceva care deja exista ...

Putem ajuta si noi in afara concursului cu date pt noua harta a locurilor de campare , chiar daca nu intram neaparat in concurs...deci va rog sa postati chiar daca nu va intereseaza concursul sau premiile...
Incep eu pt puterea exemplului ...

Cernica/ILFOV loc de picnic unde se poate veni si cu rulota .
Se pescuieste contra cost , nu stiu tariful de pescuit ultima data era 60 ron/12h .
Locul este complet inchis perimetral si civilizat .

Locul este aici , iar intrarea 5 ron de pers cu masina afara ... Cine baga masina mai plateste 10 ron .
Sunt toalete gratare foiosare si atractii pt copii .... Locatia se afla pe malul lacului .
Ce nu s-a rezolvat inca ar fi unde versi toaleta ... cu toate ca i-am exrimat

Cine are nevoie de ceva poate apela si la mine locuiesc la cateva sute de metrii de acest loc.

http://cartitaplimbareata.ro/index.php/ ... la-cernica

Voi posta si poze facute de mine ...
O sa fac rost si de nr de tel dar nu de la Phoenix de la restaurant ci direct de la acest loc de campare .. care acum e inchis si se redeschide pe 1 mai special pt picnic pt ca primaria a declarat ilegal locul de la liziera padurii unde se strangea lumea la gratar in trecut ... practic esti obligat conf legii sa vii in acest loc amenajat contra cost 5 ron /pers.... eu zic ca nu e mult .. ai toaleta , apa etc ...
Bogdan Ipate
Membru forum
9
Oras: Buzau
Data nasterii: 03 Iun 1965

Mesaj de Bogdan Ipate »

S-ar putea posta si in afara concursului? Imi trebuie mai mult de o luna pentru a posta zonele off camping din judetul Buzau, si mai ales insotite de poze semnificative pentru rulotisti! Salut initiativa si ...la treaba!
Valentin Busca
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Am să încep eu cu o parcare in NV tarii,mai exact pe E 60, DN 1 in jud Bihor .
Latitudine. N 47.06897°
Longitudine. E 22.17961°
De ce folosesc acest loc ?
Prefer acest loc datorită faptului că sunt în apropiere de Oradea pina in vama Borș mai am doar 45 km și este păzită avind un restaurant și pensiune. Nu este aglomerata .
Mîine am să​ adaug și altele pentru că sunt in concediu . Am să trec granița pina la vecini pentru o baie.
Fişiere ataşate
IMAG0538.jpg
IMAG0537.jpg
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Bogdan Ipate scrie:S-ar putea posta si in afara concursului? Imi trebuie mai mult de o luna pentru a posta zonele off camping din judetul Buzau, si mai ales insotite de poze semnificative pentru rulotisti! Salut initiativa si ...la treaba!
Ma bucur sa vad ca a revenit "Chitaristu' " :lol:

Se poate si in afara concursului ,DA , ma ajuta sa fac noua harta de campare 2016-2017 imbunatatita... o vom da gratuit in 2017 in mii de exemplare ... oricui , nu o vindem ... repet o facem pt dezvoltarea fenomenului ...

Va multumesc pt rapsunsuri si pt ca incurajati acest subiect, sper eu util tuturor din Romania ... si poate si de afara chiar...

P.S. O sa scriem si de zona off camping Siriu pe la baraj pe acolo poate ne ajuti stii mai multe ....
Salutari !
Valentin Busca
Membru asociat
11

O altă locație tot off camping,de fapt parcarea de la Cascade Demjen Ungaria
Latitudine. N 47.83800°
Lungitudine . E 20.33738°
Ce este aici ?
Un complex Spa cu apa termala și acoperit . De fapt sunt niste galerii cu apa. Se face hidroterapie . Mai multe detalii cînd ajung acasă.
Parcare gratuita ,apă este de la un robinet cu furtun și loc pentru deșeuri menajere.
Fişiere ataşate
IMAG0553.jpg
IMAG0556.jpg
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim Vali , salutari familiei !
Valentin Busca
Membru asociat
11

Adaug că pentru 1950 Ft pe zi ai și electricitate.
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

Voiam să deschid un topic nou la rubrica „campinguri” când am văzut acest topic. Așa că voi posta aici despre Campingul Aureliano din apropierea Sebeșului. Inițial am căutat un camping de tranzit spre Nord, voiam să mergem în Maramureș, dar cum vremea a fost „nefericit” de proastă după Paște, am renunțat să mai plecăm așa departe din lipsă de timp și am rămas „mai aproape de casă”. Cum planul inițial era să îmbinăm oprirea de odihnă cu vizitarea obiectivelor turistice din zonă, am rămas numai cu vizitarea obiectivelor :D. Sebeșul fiind foarte aproape de Alba Iulia, ne propusesem să mergem să vizităm Cetatea Alba Carolina într-o zi (deși am constatat ulterior că nu este suficientă o zi :) ), așa că am căutat un camping în apropiere. Într-o postarea pe un blog de călătorie am găsit o referință la acest Camping Aureliano și cu chiu cu vai am găsit pe net un număr de mobil al proprietarului. Cum în planul inițial voiam să vizitez în ziua în care ajungeam obiectivele din jurul Sebeșului, a doua zi urmând Alba Iulia și ulterior să vizitez salina din Turda cu rulota după mine urmând să ne oprim peste noapte la Dej, la dl. Peti, în drum spre Săpânța, am modificat din cauza vremii acest plan și am lăsat rulota în campingul de lângă Sebeș (Aureliano) și am vizitat o zi Alba Carolina, o zi Cetatea Câlnic din apropiere și apoi am urcat pe Transalpina până la Lacul Oașa, iar în ultima zi am fost la Salina Turda.
Acum am să adaug câteva poze din camping prezentând condițiile de campare și alte detalii pentru cei interesați.
Intrarea în camping este destul de generoasă încât să nu pună probleme celor cu rulote mai mari. Coordonatele GPS din fața porții sunt: 45.892367, 23.547546.
Campingul este destul de mare, aproximez că ar încăpea undeva spre 20 - 25 de echipaje, dacă nu se instalează corturile. Voi descrie întâi campingul, ulterior postând și pozele cu explicații. Ca și facilitați de cazare, sunt oferite: o cameră cu baie și televizor la prețul de 100 de lei/ noapte, într-o clădire separată; 3 camere gen căsuță (bungalow) cu două paturi și una cu un pat, la prețuirile 70 de lei, respectiv 45 de lei cea single; rulotă sau cort 5 euro de persoană fără curent, la cei cu copii mai mici există posibilitatea de negociere (în cazul meu, doi adulți și gemeni de 12 ani, am plătit 100 de lei/noapte). Pe viitor se va construi și o pensiune, din care în prezent este ridicată numai fundația. În aceste prețuri intră accesul la duș, toaletă, teren de minifotbal și masa de biliard. Campingul este dotat cu mașină de spălat rufe la care turiști pot avea acces în urma unei negocieri cu patronul. În urma vizitei, dl. Aurel Stănilă (0741981416), patronul, a promis că va crea un sistem de deversare a casetelor (i-am descris varianta din Campingul Aviator, mie mi-a ridicat capacul căminului) și un grup sanitar nou, în prezent, există numai un duș, o cabină wc pentru femei și una pentru bărbați. Pentru noi nu a fost nicio problemă, am fost singuri în camping, dar dacă numărul turiștilor crește, clar se vor crea „ambuteiaje” la cabinele wc și la duș.
Intrarea în camping se află chiar la stradă, la 800 de m de drumul național 67C, pe drumul spre Răchita, iar asfaltul este foarte bun.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Campingul dispune de o terasă acoperită, cu câteva mese, grătar cu lemne și masa de biliard, de o sală de mese cu bar și o mică terasa cu numai o masă.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Campingul se află destul de departe de satul Răchita, dar drumul este destul de circulat toată ziua, dar noapte este liniște și atât ziua cât și noapte cântă o mulțime de păsări în lăstărișul din spatele campingului și în copacii din fața acestuia.
Terenul de fotbal are gazonul bine îngrijit, băieții s-au simțit foarte bine jucând fotbal în momentele libere.

Imagine

Campingul este scăldat pe o laterală de către un pârâiaș ce se aude foarte plăcut.

Imagine

Și așa cum spuneam, fundația așteaptă începerea construcției unei pensiuni.

Imagine

Campingul este mana cerească pentru cei care vor să scape de problemele moderne, nu este semnal decât pe Orange, din ce am înțeles de la dl. Stanilă (și acela numai în anumite zone) și nici Internet. A promis că va trage net și dânsul având în vedere că fibra trece pe la poarta sa. Din explicațiile pe care i le-am dat referitoare la clubul nostru și-a exprimat clar deschiderea pentru un parteneriat cu noi. Accesul din autostrada A1 este facil și drumul este bun.

Imagine

Cu scuzele de rigoare pentru postarea foarte lungă, sper să vă fie de folos. Pentru alte detalii și lămuriri mă puteți contacta și în cel mai scurt timp voi încerca să vin cu răspunsurile. Vacanțe frumoase!
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Am fost in acest week-end prelungit pe Valea Valsanului, intrand dinspre Baile Bradet. NU este recomandat celor cu rulotele, drumul este foarte prost. Au cazut multi copaci si pietre peste iarna pe drum, sunt multe zone foarte inguste . In poiana mare accesul este inchis cu o bariera sudata si, ce este mai rau , au inceput defrisarile in zona. Inca un loc pierdut pentru iubitorii de natura!
Am postat aici aceste informatii pentru cei care iubesc aceasta zona si nu numai.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim Liviu Teica, Gbai Schuster si prietenului Vali Busca "Doctoru' " :lol: ~!

Astept implicare din partea colegilor de pe forum ...
trasnea alin
Membru forum
8
Oras: drobeta turnu severin
Data nasterii: 26 Feb 1984

Mesaj de trasnea alin »

Cheile Rudariei sau Morile Rudariei, jud Caras Severin
La poalele Munţilor Almăjului din Banatul Montan, in localitatea Rudăria.
Coordonatele gps: 44.8617959, 22.1074253
Pe malul râului Rudăria sunt 22 de mori de apă sunt prinse ici-colo, stânga-dreapta, ca nişte mărgele pe o salbă, unele functionale si azi.
O asemenea moară, care macină 130-140 kg de boabe în 24 de ore, este gospodărită de câte 15-25 de familii din sat.
Pentru ca morile să funcţioneze bine, apa râului a fost direcţionată de localnici prin mici modificări făcute albiei: un tunel săpat în stâncă, o treaptă, un dig mic, un perete, o întăritură din lemn, un culoar îngust.
Primele 9 mori sunt mai depărtate unele de altele; celălalte, deja intrate în comună, ceva mai apropiate.
Drumul pana la intrarea in sat este cu gropi o portiune de cativa km dar practicabil. in rest este bun.
Se trece cu masina de sat si apoi pe dreapta sunt 2 poienite dupa cum se vede in poze. Noi am fost de Paste aici si a fost prima noastra iesire cu rulota.
Sursa de apa potabila 2 izvoare la cativa metrii de poiana ascunse dupa un copac ce are afis pe el cu apa potabila.
Loc de depazitat gunoiul.
In zona este si Cascada Bigar.

Un filmulet de prezentare https://www.youtube.com/watch?v=xA7cgfAAxIY

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine