Am fost sa vad locul care este pe partea stanga venind de la Bucuresti direct din Dn1 se intra pe str. Urlatoarei si se urca aprox 300-400m .
Terenul are cca. 5000mp din care se pot inchiria jumatate sau se poate inchiria tot la tariful dorit de proprietar ( la prima strigare ) 1000 ron iarna, respectiv 2000 ron vara .... cu contract ...
Se poate lua si jumatate pt ca doreste sa vanda una sau doua parcele de 300-500m din cei 5000 mp....
Terenul
nu este plan si necesita etajare in terase, utilaj si cheltuieli ... de amenajare .
NU are apa si nici canal acestea pot fi "aduse " , daca este cazul ... la fel si curent 220v .
N-am idee cat costa etajarea aceasta cu utilajul dar cineva care "are ochi pt asa ceva " poate face o evaluare ...
Cert este ca la Tuzla s-au cheltuit peste 3000 ron pt astfel de lucruri in conditiile in care terenul a fost drept si am avut nevoie de utilaj doar pt drumul de acces...
Mai jos va pun ceva foto ca sa va faceti o idee...
Langa teren este o vila , iar vis-a-vis complexul Cochet.... ( turistic ) .
Mai sus de teren nu mai este decat padurea si respectiv drumul catre cascada Urlatoarea .
Terenul este intravilan si nu face parte din ocolul silvic sau ceva de acest gen ... Este inchis complet din pct de vedere perimetral .
Ramane sa ne mai gandim si sa evaluam ...
Multumesc colegului de pe forum Terecoasa Adrian pt timpul sau si pt interesul acordat ...in folosul comunitatii CLubrv.
Voi discuta cu colegii din CD si vom decide daca ne putem asuma asa ceva ... mai mult decat atat in zona din forum unde au acces numai membrii asociati , va exista un vot in care
noi , membrii cotizanti decidem daca ne bagam sau nu la o asa cheltuiala din fondurile asociatiei pe care le avem in numerar si in contul din banca.