Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vara lui 2017 iulie august plecam 2 rulote in Turcia cu rulota pe urmatorul traseu :
Pitesti , Giurgiu , Edirne , Canakkale , Troia , Kusadasi , Marmaris si mai departe nu mai stiu momentan
Liviu ,frumos traseu.L-am facut si eu cu finii cu ceva timp in urma .Zone frumoase si ai ce vizita din plin.Ehhh.....amintiri placute. Succes.
Fişiere ataşate
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Buna ziua are cineva chef sa iasa la schi ?
Vineri 24.02 plec spre Paltinis . Sper sa ajung pe pirtie seara pentru o nocturna. Am sa parchez in spatele magazinului Dechatlon .
Foarte buna ideea initierii acestui topic , asa cum spunea un coleg mai devreme se pot crea grupuri cu aceleasi obiective.
Pentru noi va fi prima iesire la international , tinta finala fiind parcuri de distractie pentru copii si nu numai - Europa Park , Legoland si Disneyland Paris daca primele doua nu vor fi suficiente.
Traseul ar fi urmatorul : Incepem cu salina Turda fiind in drumul nostru catre Oradea, apoi Ungaria la renumitele bai termale si aquaparcuri din Hajdu , Eger cu vizitarea oraselor Miskolc , Tokaj , Budapesta cateva zile alocate pentru varietatea obiectivelor de aici -gradina zoo si botanica, acvariul Tropicarium, Riverride - plimbare cu renumitul autobuz amfibiu pe Dunare, plimbare cu tuk-tuk ☺, vizitarea pesterilor din Buda, vizitare castel Visegrad , vizita pietei centrale unde planuim sa facem o aprovizionare pentru tot turul , bai termale...din nou precum si multe alte minunatii pe care Budapesta le ofera .
Continuam drumul catre Austria Viena cu vizitare Aqua Terra zoo , Madame Tussauds, Donauturm cu vizitarea cafenelei Panorama, casa fluturilor .Nu avem un program fix, vom alica atit timp cat dorim fiecarui obiectiv. Urmatorul obiectiv este cum spuneam Legoland si Europa Park iar de aici vom decide daca vom continua catre Disneyland Paris sau coboram catre Italia cateva obiective si drum intors prin Croatia Plitvice . In functie de cat de incantati vom fi de baile termale unguresti , intoarcere o vom face prin Napfényfürdő Aquapolis . Nu am facut un calcul amanuntit, urmeaza planul detaliat cu calcul in excel asupra distanrelor si tuturor detaliilor insa preconizez undeva la 3 saptamani si in jur de 5000 km.
Sfaturile dvoastra , al colegilor cu experienta sunt binevenite. De asemenea suntem deschisi daca cineva doreste sa ni se alature chiar si pe segmente, suntem o familie cu 2 copii mici de 5 si 7 ani , ar fi ideal cineva co copii varste apropiate dar nu obligatoriu. Bineintele ca va trebui sa platesc cotizatia anuala , cu intarziere, nu mi-a intrat inca in reflex si sa imi ridic cardul . Imi cer scuze pentru relatarea succinta dar sunt in faza de pregatire, voi reveni cu detalii asupra traseului.
Vacante placute tuturor celor care si-au planificat iesiri.
Autorulota Hobby Premium Van 60 HGF / Renault Master 2.3D
Muresan Bogdan , Doina , Diana si David
Email: bogdan_muresan@yahoo.com
Tel :0721450730
Fix pe 23 aprilie plănuiesc să plec în Grecia, să fac o tură de vreo 10 zile.
Sper ca timpul să fie bun și să găsesc niște locuri de (Off-)camping interesante și frumoase.
Dacă sunt membri care au cunoștință de astfel de locuri, aș aprecia să-mi împărtășească din experiența lor.
Pe trei iulie plec inspre Croatia unde am rezervat 10 zile in camping Lanterna . Apoi intre 15-18 iulie voi vizitaFlorenta pt ca mai apoi pe 18 iulie sa ajung in Camping La Tortuga in Sardinia . Voi ajunge in Sardinia cu Ferry atat la dus cat si la intors . Probabil in drumul spre Croatia voi zabovi o zi pe la ceva bai termale in Ungaria
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
In prima saptamana de vacanta a copiilor mergem doua saptamani in Grecia unde probabil o sa ajungem prin sud.
Apoi cu aproximatie din 7-8 iulie vrem sa mergem prin Franta, pe valea Loarei, probabil sa coboram din Paris, unde avem doar Disney-land in obiectiv, si sa mergem in sud spre litoral. Cam doua-trei saptamani va fi ca si timp.
Luna August stam pe langa casa din cauza aglomeratiei si cadurii, apoi din septembrie mergem iar in Grecia, de data asta vreau sa merg mai mult la pescuit.
Datele si treaseul din iulie sunt flexibile asa ca daca ne potrivim cumva cu alte echipaje (cu copii ar fi de preferat, noi avem o fetita de 8 ani) putem discuta.
Pe la jumatatea lui Iulie am vrea sa mergem 2 saptamani in Turcia, 1 saptamana la ANT camping si 1 saptamana pe cosata vestica sa vizitam Troia, Izmir,Efes.
Nu avem un traseu bine definit, asa ca daca mai vrea careva sa mearga in zona putem sa stabilim .
Pe coasta vestica va recomand Altincamp din Burhaniye. E un camping foarte frumos, cu conditii bune. Despre ANT cred ca stiti :) Salutari domnului Ahmet.
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
alexdan scrie:De Paste am vrea sa mergem in Bosnia ( am traversat anul acesta aceasta tara si ni se pare interesanta , locuri frumoase , oameni ok si preturi foarte mici ) si apoi in Muntenegru , iar pentru vara am vrea sa facem Elvetia ( mai mult traversare , deoarece am facut deja un concediu aici si a fort super ) , si apoi Andora si Spania pina in Barcelona . Am luat in calcul trei saptamini pentru aceasta calatorie .
Buna ziua,
Ati mai fost in Bosnia? As fi curios cum sunt drumurile...
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289