Dezumidificator aer pentru rulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristian Steriopol
Membru forum
18

Dezumidificator aer pentru rulota

Mesaj de Cristian Steriopol »

Am vazut in Carrefour Militari un dezumidificator care avea la utilizari si rulotele si camperele .Din ce am vazut ,era un vas suport pentru o substanta absorbanta a umezelii din aer care se aduna intr-o tavita.Pretul este aprox.33 lei si 9 lei rezerva de substanta .
Acum va intreb si eu pe cei mai vechi ,ce stiti despre acest produs ?
Este util pentru perioada de iarna in care rulotele stau ?
Va multumesc.
Zile bune !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

probabil ca este folositor,dar cel mai bine daca folosesti rulota si iarna.e mult mai placut decit vara! daca lasi sa circule aerul eu cred ca e suficient,adica usa si ferestrele si trapele sa nu fie inchise de tot
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Cristian Steriopol
Membru forum
18

banuiesc ca dvs. tineti rulota in curtea casei .ce putem face noi care nu putem lasa ferestre partial deschise ?sau merge lasata doar trapa un pic "crapata" ?
multumesc
Cristian Steriopol
Membru forum
18

Intre timp m-am mai uitat prin ceva site-uri de rulotisti din Marea Britanie si am vazut prin toate ca se recomanda folosirea de dezumidificatoare de aer in rulote pe timpul sezonului (mai)rece.
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

[quote="cristians"]
Dezumidificatoarele de aer in rulote sunt cea mai comoda solutie, daca nu aveti posibilitatea sa o lasati cu geamul si trapa intre-deschisa, sa circule aerul!
Eu va mai recomand sa luati din interior, dupa posibilitati, majoritatea textilelor -mari atragatoare de umiditate! -in acest fel nu mai "prind" nici pernele, saltelele, perdelele... cunoscutul miros, datorita umiditatii!
Cristian Steriopol
Membru forum
18

Stiu ca textilele (paturi ,perne ,etc.)trebuie sa nu fie lasate in rulota ,dar am mai vazut ca se recomanda deschiderea tuturor usilor de la mobilier si desfacerea paturilor si adunarea saltelelor in spatiul de circulat din mijlocul rulotei.
Scrie răspuns