Antena satelit

Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
gureistefan
Membru forum
8
Oras: constanta
Data nasterii: 04 Iun 1991

Antena satelit

Mesaj de gureistefan »

Buna seara,

Nu detin o rulota insa detin un catamaran cu cabina pentru care am achizitionat un TV pe 12v. Problema e ca la mine stabilitatea ambarcatiunii e mereu influentata de vant si imi pun problema daca antena din linkul de mai jos mi-ar fi utila la receptionarea posturilor TV, fara sa fie influentata de mici miscari.
Care ar fi parerile aveti?

http://www.dipolnet.ro/antena_satelit_c ... _A9535.htm
Multumesc
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Re: antena satelir

Mesaj de Ciprian Rosca »

In veci nu o sa prinzi ceva cu aceea antena montata pe barca leganata de valuri.Doar sa o montezi pe mal si tragi firul pana la barca.Sunt antene satelit dedicate pentru barci.
Autorulota Dethleffs Just 90
gureistefan
Membru forum
8
Oras: constanta
Data nasterii: 04 Iun 1991

Re: antena satelir

Mesaj de gureistefan »

Acele antene satelit dedicate ar costa undeva la 3500 de euro una, deci in continuare voi admira apa, renunt la tv
Scrie răspuns