Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cand nu aveam rulota am contractat de cateva ori serviciul de asistenta rutiera de la 9695. De putin timp am aflat ca mai exista un furnizor de asemenea servicii care se numeste A24.
Am citit serviciile lor si niciunii nu au disponibil servicii de asistenta pentru ansamblu masina cu rulota.
Stie cineva daca exista vreo companie care sa ne poata ajuta ?
Orice operator de ridicare si transport masini pe platforma are abilitatea de a transporta doua autovehicule pana la 3,5 tone simultan. Platforma plus remorca platforma sau platforma preungita etc. Trebuie doar sa ceri.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Da, bun subiect de discutat!
In trecut am apelat la un astfel de serviciu pentru transportul unei barci pe peridoc inmatriculat, de la Bucuresti pana la Snagov. Am primit numai negatii.
Nu vor sa se complice cu "ceva agatat"
Pentru tractare in Bucuresti si judetele limitrofe, Mihai, care raspunde la telefon 0767.436.695 va poate ajuta.
Se transporta pe platforma masina, sau rulota si cealalta remorcata. Lungimea maxima a rulotei sa nu depaseasca 7m cu protap.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654