Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma poate ajute cineva cu un sfat?
La o butelie mica poloneza (cu capul original pentru arzator) vreau sa pun un adaptor sau reductie la furtun sau filetul unei butelii normale ?
Stii cineva daca se poate face asta si cum?
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Marius Rotaru scrie:Eu am facut o reductie la strung. Folosesti garnituri bune si nu ai probleme.
Cineva m-a indrumat catre obor, la moldoveni, cica se gasesc acolo reductii ca cea din poza. sambata o sa merg sa vad.
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789
Ceea ce am facut eu a fost o piesa cu filet interior potrivit buteliei si in celalalt capat filet exterior ca cel al buteliilor normale pentru al il putea cupla direct la ceasul rulotei sau la alte dispozitive ce au filetul uzual ( arzator, incalzitor samd ).
Laika X713R, Ploiesti
e-mail: mariusi_rotaru@yahoo.com
Relu Deliu scrie:Daca ne vedem la Ciocanesti iti dau mufa pentru furtun.
Atunci nu o uita si, mai ales, sa nu uiti carnatii! Ma gandesc ca, la cata lume se strange, ceaunul meu de 8 litrii o sa fie prea mic!
Alina & Flavius IVAN
tel. 0744382789