Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara, dragi colegi si multumesc pentru ca m-ati primit in randul vostru! Numele meu este Petrica Margarint, locuiesc in Bacau si sunt proaspatul posesor al unei englezoaice Coachman Wanderer din 2003, pe care urmeaza sa o tractez, dupa ce voi sustine examen pentru categ.B+E cu un Audi A6. Sunt un novice al rulotismului, dar cu ajutorul vostru sper sa descopar toate secretele domeniului.
Bacau, Audi A6, 2.0 TDI+Coachman Wanderer 2003, Tel : 0766412425
Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa si de abia astept sa ne cunoastem! Referitor la categ. B+E, masina + rulota in cazul meu depasesc 3500 kg. Era suficient cursul pentru a putea conduce ansamblul pana la 4250 kg, dar am preferat sa fac B+E pentru a nu lasa loc de interpretari organelor de control din diferite tari.
Bacau, Audi A6, 2.0 TDI+Coachman Wanderer 2003, Tel : 0766412425
Cred ca este o confuzie, daca masina depaseste 3500kg si este mai mica de 7.5t iti trebuie C1, acelasi lucru e valabil si in Romania, toata europa si probabil in multe alte tari din lume.
Salut Petre , si Bun venit !
Sa ai iesiri frumoase si intalniri cat mai placute . Nu ne-ai spus de unde esti, dar oricum ar fi incearca si fa cat mai multe iesiri in fiecare sezon. Crede-ma ca in perioada rece o sa le simti lipsa. :D
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545